Simona Halep

Simona Halep, antrenamente la munte prin zăpadă! A început pregătirea pentru 2021

25.11.2020 | 15:35
Simona Halep antrenamente la munte prin zapada A inceput pregatirea pentru 2021
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a început prtegătirea pentru sezonul 2021 și efectuează antrenamente la munte prin zăpadă pentru a avea o condiție fizică foarte bună.

Campioana a anunțat în urmă cu două săptămâni că nu mai este infectată cu coronavirus după ce a petrecut 14 zile în izolare.

ADVERTISEMENT

Ocupanta locului 2 WTA a cumpărat câteva zeci de hectare de teren în judetul Constanța, unde a plantat viță de vie și vrea să-și deschidă o cramă. Halep a plătit pentru teren aproximativ 500.000 de euro.

Antrenamente la munte pentru Simona Halep

Între timp, Simona Halep a început antrenamentele pentru sezonul 2021 și a postat pe rețelele de socializare imagini superbe de la munte unde se pregătește prin zăpadă.

ADVERTISEMENT

”Genul meu de antrenament din pre-sezon”, a scris campioana noastră în vârstă de 29 de ani pe contul de Twitter și a adăugat două poză cu un peisaj hibernal.

Simona Halep va trebui să îndure condiții teribile, dacă va alege să meargă la Australian Open 2021. Pe lângă faptul că vor trebui să stea în carantină 14 zile, toate jucătoarele din afara Australiei vor avea parte de un tratament greu de suportat.

ADVERTISEMENT

Antrenorul australian Darren Cahill a dezvăluit că jucătoarea aflată pe locul 2 în clasamentul WTA l-a sunat de mai multe ori în ultima perioadă. Ea vrea să afle cât mai multe detalii despre modul în care se vor desfășura turneele de la ”Antipozi”.

Autoritățile australiene au decis să nu permită intrarea în țară a jucătorilor de tenis decât după prima zi a anului viitor. Prin urmare, româncele vor trebui să facă față unui program extrem de complicat.

ADVERTISEMENT

Cea mai importantă jucătoare din România a povestit un episod neştiut care a avut loc între ea şi Federaţia Română de Tenis, când i-a fost interzis accesul la Centrul Naţional de Tenis. Se întâmpla la începutul anului 2011, când Simona Halep era la început de carieră şi nu intrase încâ în primele 50 de locuri ale clasamentului mondial.

ADVERTISEMENT