Sport

Simona Halep are probleme de sănătate! L’Equipe dezvăluie prin ce trece fostul lider WTA

Simona Halep are probleme de sănătate chiar dacă a revenit oficial într-un turneu WTA. Jurnaliștii de la L’Equipe au scris cu ce se confruntă românca
22.03.2024 | 16:53
Simona Halep are probleme de sanatate LEquipe dezvaluie prin ce trece fostul lider WTA
Simona Halep are probleme de sănătate! L’Equipe dezvăluie prin ce trece fostul lider WTA. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep are probleme de sănătate încă de la primul turneu oficial pe care l-a jucat în circuitul WTA. Constănțeanca în vârstă de 32 de ani a acuzat dureri la umăr în timpul meciului cu Paula Badosa, pierdut cu scorul de 6-1, 4-6, 3-6.

Simona Halep are probleme de sănătate. Cu ce dureri se confruntă jucătoarea de tenis

Simona Halep nu a arătat rău deloc la revenirea în circuitul WTA după o pauză de un an și jumătate. Românca s-a mișcat bine, chiar dacă a pierdut meciul din turul I de la Miami, cu Paula Badosa, 6-1, 4-6, 3-6.

ADVERTISEMENT

În timpul confruntării cu jucătoarea iberică, Simona Halep a solicitat îngrijiri medicale din cauza unei probleme la umăr. Jurnaliștii de la L’Equipe au scris despre starea de sănătate a sportivei din Constanța.

„Românca în vârstă de 32 de ani, vizibil în formă, a avut nevoie doar de câteva puncte pentru a reveni în ritm, iar spaniola, care suferă de ceva vreme de o problemă la spate (s-a retras din turneu înainte de Indian Wells), a fost cea care a părut să fie lipsită de formă.

ADVERTISEMENT

Totuşi, Halep a devenit din ce în ce mai imprevizibilă pe serviciul său (10 duble greşeli de-a lungul meciului) şi, cu dureri vizibile la umărul drept, a apelat la fizioterapeut la finalul actului secund.

Masajul, care a durat câteva minute, nu a schimbat cu nimic soarta setului şi nici nu a revigorat-o cu adevărat pe româncă, care a început să dea semne majore de frustrare.

ADVERTISEMENT

Cu break foarte rapid în setul decisiv, ea a revenit pentru a prelua serviciul adversarei sale, dar răgazul a fost de scurtă durată şi a putut să dea din nou din cap cu frustrare pe bancă după ce a pierdut din nou primul game.

Badosa nu a mai cedat frâiele de data aceasta, în ciuda faptului că a suferit o sperietură din cauza piciorului stâng în ultimele game-uri”, a notat L’Equipe.

ADVERTISEMENT

Noul antrenor al lui Halep, dezvăluiri interesante: „Am auzit că e cam pretențioasă”

Odată cu revenirea pe teren într-un meci oficial, Simona Halep a anunțat și colaborarea cu un nou antrenor. Este vorba despre ibericul Carlos Martinez. Tehnicianul spaniol a caracterizat-o într-un mod deosebit pe dubla câștigătoare de Grand Slam.

„Faptul că Simona a fost atât de hotărâtă că vrea să lucreze cu mine a fost ceea ce a ajuns să mă convingă. Dacă ea e atât de interesată, eu sunt la fel sau mai mult. Chiar săptămâna trecută respinsesem un alt proiect foarte interesant, dar aici vorbim de Halep, o jucătoare de top, a trebuit să fac acest pas.

Am văzut că lucrurile sunt foarte clare pentru ea, în acest moment nu mai trebuie să-i arăt cum se fac lucrurile, vine deja cu acea fundație a atâtor ani de experiență. Este o jucătoare cu multă personalitate, are un caracter puternic și știe perfect ce își dorește.

Încă nu o cunosc atât de bine, știu doar că este o fată bună, dar din ceea ce mi-a spus Darren Cahill, este și foarte pretențioasă. Adrenalina, dorința fiecăruia, contează foarte mult, dar logic ar fi ca reglajul să dureze ceva timp”, a spus Carlos Martinez.

ADVERTISEMENT