Life

Simona Halep, declarații despre logodna cu Toni Iuruc. Când va avea loc nunta

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc în urmă cu câteva zile. Jucătoarea de tenis a a anunțat când va avea loc nunta.
30.07.2021 | 15:13
Simona Halep declaratii despre logodna cu Toni Iuruc Cand va avea loc nunta
ADVERTISEMENT

A fost petrecere mare în familia Simonei Halep. Jucătoarea de tenis s-a logodit cu iubitul ei. Toată lumea a crezut cei doi au făcut cununia civilă, dar în final s-a aflat tot adevărul.

Simona Halep a făcut primele declarații după petrecerea din weekend și a anunțat când va avea loc nunta.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, declarații despre logodna cu Toni Iuruc. Când va avea loc nunta

În urmă cu câteva zile sportiva a organizat o petrecere fabuloasă în ziua în care s-a logodit cu Toni Iuruc. Au participat nașii și familiile celor doi, aceasta fiind o tradiție machedonească. Când au apărut primele poze toată lumea a crezut că a avut loc cununia civilă, dar în final lucrurile s-au lămurit.

Simona Halep a declarat că marele eveniment va avea loc în curând.

“Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii și a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiș, dar nu e o grabă”, a mai spus Simona Halep, potrivit Antena Sport.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună jucătoare de tenis din România a mai spus că a primit multe mesaje de la persoane care s-au supărat că nu au fost invitate crezând că a avut loc cununia civilă.

 “Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulți că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat”, a spus Simona Halep la Antena Sport.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Toni Iuruc se pregătesc de nuntă

“O să am o familie frumoasă, sunt convinsă” a mai spus sportiva.

Simona Halep și omul de afaceri au o relație de câțiva ani. Primele fotografii cu cei doi au apărut în anul 2019, atunci când el a însoțit-o la turneul de la Wimbledon.

Apoi au plecat într-o vacanță pe litoral unde nu s-au mai ascuns de ochii curioșilor.

Jucătoarea de tenis l-a cunoscut pe Toni Iuruc prin intermediul unor prieteni, omul de afaceri fiind văr cu patronii unui cunoscut club din București. Între cei doi este o diferență de 12 ani, dar acest lucru nu a fost niciodată un impediment pentru ei.

ADVERTISEMENT