Sport

Simona Halep, întâmpinată ca o „regină” la Mutua Open Madrid. „Iată pe cine avem noi aici!”. Foto

Simona Halep a ajuns la Madrid unde, în perioada 28 aprilie – 8 mai va încerca să-și adjudece pentru a treia oară în carieră trofeul. Organizatorii au primit-o cu mult entuziasm.
25.04.2022 | 18:20
Simona Halep intampinata ca o regina la Mutua Open Madrid Iata pe cine avem noi aici Foto
Simona Halep participă în premieră alături de Patrick Mouratoglou la un turneu din circuitul mondial. Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Mutua Madrid Open este primul turneu din ”sezonul de zgură” la care Simona Halep va participa. Fostă dublă competiției de 1000 de puncte WTA, românca se bucură de foarte multă popularitate în capitala Spaniei.

Organizatorii Mutua Madrid Open, entuziasmați de prezența Simonei Halep

Simona Halep a fost obligată să refuze participarea la câteva dintre primele turnee pe zgură din acest sezon competițional. Accidentarea la coapsă de la Miami Open a ținut-o departe de teren.

ADVERTISEMENT

Românca este însă refăcută din punct de vedere medical și pregătită să atace al treilea titlu la turneul găzduit de capitala Spaniei care va începe la jumătatea acestei săptămâni.

Fostul lider mondial va fi însoțită în premieră la un turneu de noul ei antrenor Patrick Mouratoglou, cel alături de care speră să revină în prim-planul tenisului mondial.

ADVERTISEMENT

Deși nu se numără printre favoritele la ediția din acest an, Simona Halep are numeroși fani în Spania, iar organizatorii le-au făcut un cadou postând imagini și un mesaj pentru sportiva din țara noastră.

”Iată pe cine avem aici! Campioana noastră din 2016 și 2017! Bine ai venit la Madrid, Simona Halep”, au scris organizatorii pe contul de Twitter al evenimentului, alături de imagini cu Simona Halep antrenându-se pe zgura din capitala Spaniei.

ADVERTISEMENT

Tragerea la sorți a meciurilor va avea loc marți. Pentru că nu este cap de serie, Simona Halep ar putea întâlni un adversar redutabil încă din turul inaugural.

Mutua Open Madrid, al doilea cel mai important turneu după Roland Garros

Turneul găzduit de capitala Spaniei este de 1000 de puncte și cele mai importante sportive din circuitul mondial de tenis și-au anunțat participarea.

ADVERTISEMENT

Și premiile puse în joc de organizatori sunt la fel de atractive și se ridica la suma de 6.744.165 de euro. Pentru a reedita performanțele din 2016 și 2017 când a câștigat turneul, Simona Halep va avea un traseu extrem de dificil spre fazele finale.

Pentru că este considerat al doilea cel mai important turneu pe zgură, după Roland Garros, toate vedetele lumii și-au dat întâlnire la Madrid.

Nu vor lipsi liderul mondial WTA, Iga Swiatek, nici secondanta polonezei din clasament Paula Badosa. Evident, deținătoarea titlului, Aryna Sabalenka va fi și ea pe tabloul principal.

ADVERTISEMENT