Sport

Simona Halep – Jessica Pegula 2-6, 6-3, 6-4. Românca se califică într-o nouă finală la WTA Toronto. Prima reacţie: “Este prima mea finală cu Patrick. Sper să fie şi altele”

Simona Halep a reuşit calificarea în finala turneului de la Toronto după ce a învins-o în trei seturi: 2-6, 6-3, 6-4 pe Jessica Pegula. Românca va juca a treia finală la Toronto, prima după cea din 2018.
13.08.2022 | 16:40
Simona Halep  Jessica Pegula 26 63 64 Romanca se califica intro noua finala la WTA Toronto Prima reactie Este prima mea finala cu Patrick Sper sa fie si altele
Simona Halep, în turneul WTA de la Toronto. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT
13-08-2022
19:37

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în ultimul act: "Este prima mea finală cu Patrick, sper că vom avea şi altele!"

Simona Halep, la finalul meciului cu Pegula: “Aş vrea să le mulţumesc fanilor pentru sprijin. M-au susţinut nebuneşte. A fost un meci incredibil. Jessica este o jucătoare foarte bună, de top 10. Sunt foarte mulţumită de faptul că am reuşit să lupt şi să mă impun. Am schimbat puţin tactica după primul set. M-am calmat, am încercat să o împing mai mult spre linia de fund. Este prima mea finală cu Patrick, sper că vom avea şi altele. Aş vrea să îi mulţumesc pentru că mă motivează. Sunt onorată”, a spus Simona Halep. 

13-08-2022
19:37

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 6-3, 6-4!

GAME, SET şi MECI Simona Halep, 2-6, 6-3, 6-4! Românca a dominat setul decisiv, deşi Pegula s-a apropiat de la 2-5 la 4-5. Însă, în momentele critice, Halep a servit excelent şi se califică în a treia finală de la Toronto, prima după 2018. 

SET, Simona Halep, scor 6-3! Schimbare de atitudine a româncei în setul secund, care a pus-o mult mai mult în dificultate pe Jessica Pegula. Halep trimite confruntarea în decisiv după set foarte bun. 

SET, Jessica Pegula, scor 6-2! Americanca a dominat prima manşă, profitând de greşelile Simonei Halep. Românca a părut tensionată şi chiar a dat de două ori cu racheta de pământ. 

Start de meci! 

Meciul Simona Halep – Jessica Pegula are loc sâmbătă, 13 august, cu începere de la ora 20:00, ora României, ora 13:00 în Canada, în cadrul semifinalelor de la Mastersul de 1000 de puncte şi premii în valoare de 2,5 milioane dolari de la Toronto. Turneul WTA de la Toronti este partea feminină a Openului Canadei, care cuprinde simultan, la Montreal, competiţia masculină.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Jessica Pegula

Confruntarea Simona Halep – Jessica Pegula se dispută sâmbătă, 13 august, de la ora 20:00, ora României, în prima semifinală de la National Bank Open 2022, noua denumire după spnsor începând din 2021 timp de un deceniu, pentru turneul feminin de la Toronto, cunoscut mult timp sub denumirea de Rogers Cup.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre Simona Halep şi Jessica Pegula se va disputa pe terenul Central, acolo unde românca a jucat toate partidele de la Toronto cu excepţia celei din turul 2, cu Shuai Zhang, care a avut loc pe Grand Stand Arena, a doua arenă a competiţiei. Din nou se vor afla în tribune în jur de o sută de români, care au fost prezenţi de la primul joc al Simonei, încurajând-0 permanent.

Cine transmite la TV  partida Simona Halep -.Jessica Pegula

Partida Simona Halep – Jessica Pegula se joacă sâmbătă, 13 august, de la ora 20:00, pe terenul Central al turneului Masters de 1000 de puncte de la Toronto, din cadrul Openului Canadei şi va putea fi urmărită în direct şi în exclusivtate numai pe canalul Digi Sport 2. O mai puteţi viziona şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Toronto este o zi ideală pentru tenis. Este soare, dar nici urmă de caniculă. Temperatura la ora prânzului, când va intra pe teren Simona Halep, pentru că în Canada va fi ora 13:00, este ideală, maxim 23 de grade, o mică problemă rămânând a fi umiditatea aerului care va ajunge până aproape de 70 la sută.

Simona Halep nu a pierdut nici un set la Toronto

Evoluţiile Simonei Halep la Toronto au fost ca în vremurile bune, când românca a deţinut lunui de-a rândul supremaţia mondială în tenisul feminin. Halep a câştigat toate partidele, patru la număr, fără a pierde un set. Cel mai greu meci a fost, fără discuţie, cel din sferturile de finală, contra americancei Cori Gauff şi nu se ştie ce s-ar fi întâmplat dacă Simona nu ar fi câştigat al doilea set  la tie-break.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru care încă nu funcţioneză cum ar trebui şi s-a petrecut şi în sferturi, este serviciul, unde Halep nu are deloc un procentaj mare la prima încercare şi mai mult de atât comite destul de multe duble greşeli, unele chiar consecutive, cum a fost şi în partida cu Cori Gauff, oferind cadouri adversarelor.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Jessica Pegula

Simona Halep este favorită la calificarea în finala Mastersului de la Toronto la o cotă de 1,50 în timp ce rivala sa a primit din partea bookmakerilor cota de 2,75 pentru a mergea ea în finala în care va evolua învingătoarea semifinalei a doua, Beatriz Hadad Maia – Karolina Pliskova. Un set luat de americancă are cotă 1,65.

ADVERTISEMENT

Cele două jucătoare nu au reuşit încă să se dueleze vreodată, deşi acest lucru trebuia să aibă loc tot în august, dar 2021, la Cincinnati, în turul 2. Partida nu a mai avut însă loc urmare a faptului că Simona a acuzat probleme medicale şi s-a retras, fata miliardarului Teddy Pegula, proprietarul echipei de fotbal american Buffalo Bills mergând mai departe, dar până acum singura ei reuşită în WTA, deşi a ajuns locul 7 mondial este titlul la Washington în 2019.

 

 

ADVERTISEMENT