Sport

Simona Halep – Karolina Muchova 6-3, 6-2 în turul 1 la Wimbledon. Simo merge în turul 2 după un meci perfect. Prima reacţie: “Am avut emoţii!” Video

FANATIK vă prezintă informații despre meciul Simona Halep - Karolina Muchova, care se joacâ în primul tur al turneului de Grand Slam de la Wimbledon 2022.
28.06.2022 | 08:19
Simona Halep  Karolina Muchova 63 62 in turul 1 la Wimbledon Simo merge in turul 2 dupa un meci perfect Prima reactie Am avut emotii Video
Simona Halep s-a calificat în turul 2 de la Wimbledon 2022 (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT
28-06-2022
16:08

Reacţia Simonei Halep după calificarea în turul 2

“A fost grozav să mă întorc. Am amintiri plăcute din 2019. Mă bucur că am câştigat. Am avut emoţii înaintea meciului, acum vreau să mă bucur de acest succes. A fost o adversară dificilă, am avut un meci greu.

Nu mi-a fost uşor, cu pandemia, cu accidentările, dar vreau să-i mulţumesc lui Patrick că este lângă mine. Acum iubesc tenisul din nou şi îmi place să muncesc din nou, ceea ce nu e uşor”, a declarat Simona Halep la finalul meciului.

28-06-2022
14:59

Simona Halep - Karolina Muchova 6-3, 6-2

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

6-3, 6-2: Simona Halep s-a calificat în turul 2, după un meci care a durat 1 oră şi 6 minute. Românca nu a avut nicio problemă în partida cu Muchova.

6-3, 5-2: Halep se apropie de câştigarea meciului cu un nou game câştigat pe propriul serviciu.

6-3, 4-2: Muchova câştigă greu game-ul, după ce a salvat o minge de break.

6-3, 4-1: Halep şi-a consolidat break-ul şi se apropie de câştigarea meciului.

6-3, 3-1: Halep face break-ul şi se desprinde şi în setul 2.

6-3, 2-1: Startul setului 2 este mai echilibrat, însă Simona Halep joacă mai bine decât adversara.

6-3, 1-1: Muchova ia game-ul cu un serviciu bun, însă nu pare să-i pună probleme Simonei Halep.

6-3, 1-0: Simona Halep serveşte perfect şi câştigă game-ul la zero.


6-3: Simona Halep a făcut un nou break şi a câştigat primul set după 31 de minute de joc, în care şi-a dominat clar adversara.

5-3: Halep serveşte perfect şi câştigă la zero game-ul.

4-3: Muchova câştigă game-ul pe propriul serviciu.

4-2: Halep câştigă cu propriul serviciu, iar game-urile sunt rapid, cu schimburi scurte.

3-2: Muchova întrerupe seria foarte bună a Simonei Halep cu un game câştigat pe propriul serviciu.

3-1: Halep continuă să joace foarte bine şi câştigă rapid game-ul.

2-1: Halep face break-ul rapid, după un serviciu modest al adversarei.

1-1: Halep egalează, după un game în care Muchova i-a pus mici probleme.

0-1: Muchova începe bine meciul, pe propriul serviciu.

A început meciul dintre Simona Halep – Karolina Muchova.

Meciul Simona Halep – Karolina Muchova are loc marți, 28 iunie, după ora 17:50, în cadrul primului tur al turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Nu se poate spune că Simona a avut noroc la tragerea la sorți, deoarece jucătoarea din Cehia este redutabilă pe suprafețe rapide, așa că va trebui multă atenție.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Karolina Muchova, din turul 1 al turneului de Mare  Șlem de la Wimbledon

Întâlnirea Simona Halep – Karolina Muchova se dispută marți, 28 iunie, după ora 17:50, în faza primului tur al turneului de Grand Slam pe iarbă de la Wimbledon. Jocul va avea loc pe terenul 1 din cadrul All England Lawn Tennis and Croquet Club. A existat un întreg scandal pe tema faptului că în mod normal Simona Halep ar fi trebuit să deschidă ziua de marți de la Wimbledon, dacă nu turneul, în calitate de câștigătoare a ediției din 2019.

ADVERTISEMENT

Fostul ei antrenor, Darren Cahill, susținut și de alte nume importante din sportul alb, au cerut acest privilegiu pentru româncă, deoarece câștigătoarea de anul trecut, Ashleigh Barty, s-a retras și în 2020 turneul nu a avut loc din motive de pandemie de COVID, dar organizatorii au desemnat-o pe poloneza Iga Swiatek cu această onoare, motivând prin faptul că au avut temeri legate de starea de sănătate a Simonei după ce aceasta s-a retras pe motive medicale înaintea semifinalei de la Bad Homburg.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Karolina Muchova

Partida Simona Halep – Karolina Muchova se joacă marți, 28 iunie, după ora 17:50, în turul 1 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon și este transmisă în direct și în exclusivitate numai pe canalul Eurosport 2, cel care difuzează de ani de zile și în România turneele de Grand Slam. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

După cum se știe, în Anglia vremea ploioasă este ceva obișnuit și, de-a lungul timpului, cu aceste probleme s-au confruntat din plin și organizatorii de la turneul de Grand Slam. Prima zi a fost afectată de ploi, când meciurile au fost oprite de două ori. Pentru marți, 28 iunie, nu sunt prognozate ploi, iar meteorologii anunţă cer variabil, mai mult senin, maximă 22-23 grade.

Simona Halep are un traseu foarte dificil

Deloc zeița Fortuna nu și-a întors privirea de această dată spre Simona Halep, care și în cazul unei victorii la Karolina Muchova va avea în continuare un traseu dificil, urmând a întâlni rivale de top, cum ar fi iberica Paola Badosa, chiar dacă românca s-a impus recent în ultima lor confruntare directă. Și presupunând că ar merge ceas, semifinala cea mai probabilă ar fi cu actualul lider mondial, poloneza Iga Swiatek.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Simona Halep a venit la Wimbledon cu dorința de a face un turneu bun, mai ales că aceasta este prima dată când joacă din nou pe iarba de la Londra, după succesul din 2019. Anul trecut nu a putut participa din cauza unor probleme medicale. Simona a declarat că nu vrea să își încheie cariera fără a câștiga cel puțin un al treilea titlu de Grand Slam, după Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Karolina Muchova

Simona Halep este favorita clară a caselor de pariuri în fața Karolinei Muchova. Cota la victorie a româncei este între 1,30-1,35, în funcție de agenții, în timp ce o surpriză, pe care nu o dorim, provocată de jucătoarea din Cehia, are cotă de 3,40. Un singur set luat de Muchova valorează mult peste succesul lui Halep, cotă 1,95.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Karolina Muchova nu s-au mai întâlnit până acum, deci nu și-au putut măsura forțele. Karolina a jucat un singur meci de pregătire pe iarbă, la Berlin, unde a ieșit încă din primul tur, înfrângere categorică în două seturi, în fața lui Ons Jabeur.

Simona a jucat la două turnee pe iarbă, la ambele a atins semifinalele. La Birmingham a pierdut cu 2-1 la Haddad-Maia, în timp ce la Bad Homburg nu s-a prezentat la meciul cu Bianca Andreescu. În total, a jucat 7 partide, câștigând 5.

ADVERTISEMENT