Sport

Simona Halep – Marta Kostyuk 6-0, 6-1. Simo se califică în prima finală din 2021, chiar la Transylvania Open. Prima reacție după un meci perfect

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul Simona Halep - Marta Kostyuk, care are loc sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 17:00, în semifinalele turneului de tenis Transylvania Open 2021 de la Cluj-Napoca
30.10.2021 | 17:04
Simona Halep  Marta Kostyuk 60 61 Simo se califica in prima finala din 2021 chiar la Transylvania Open Prima reactie dupa un meci perfect
ADVERTISEMENT
30-10-2021
15:17

Simona Halep, după calificarea în finală: "De la Wimbledon nu am mai simțit că domin astfel"

“De fiecare dată mă simt bine când joc aici. Sunt motivată, fericită și abia aștept să joc finala mâine. La Indian Wells a fost mai greu, acolo nu a ratat așa mult. Am luat mingea repede, serviciul m-a ajutat azi. Nu mă mai lăuda chiar așa mult (mesaj pentru Alexandra Dulgheru, care îi lua interviul). Trebuie să mă concentrez pentru finală. De la finala de la Wimbledon nu am mai simțit că domin așa. Am avut întreaga țară cu mine, de asta am avut încredere. Sper ca mâine să fie cu noroc. Dacă nu, oricum a fost un rezultat bun. Și mă bucur că m-am întors acasă. Nu va fi deloc ușor în finala cu Anett Kontaveit. A câștigat atâtea meciuri. Pentru mine este doar un nou meci, sper să joc precum pe parcursul acestei săptămâni. Îmi pare rău că publicul nu este aici, atmosfera ar fi fost mult mai frumoasă. Sper să primesc energie și de la televizor și să câștig acasă. Este cel mai dulce sentiment”, a declarat Simona Halep după calificarea în finală.

30-10-2021
14:22

Simona Halep - Marta Kostyuk 6-0, 6-1. Calificare fără emoții în finală

6-1. Halep face din nou break și fructifică a patra minge de meci.

5-1. Game Halep.

4-1. Simona face un nou break, finala e aproape.

3-1. Game Halep.

2-1. Halep face break și în setul doi.

1-1. Halep răspunde imediat.

0-1. Kostyuk face primul game.


6-0. Simona își trece în cont primul set, la zero.

5-0. Simona face un nou break.

4-0. Game facil pe serviciu pentru Halep.

3-0. Simona face un nou break. Kostyuk cere timeout medical.

2-0. Simona Halep își face serviciul, după un game foarte lung.

1-0. Start cu break pentru Halep.

Toni Iuruc, la meci alături de Cosmin Hodor.

Meciul Simona Halep – Marta Kostyuk are loc  sâmbătă, 30 octombrie, cu începere de la ora 17:00 în cadrul semifinalei Transylvania Open 2021, turneul de tenis feminin WTA 250 puncte care se desfăşoară la Cluj-Napoca şi care se încheie duminică, 31 octombrie, când va fi decernat trofeul.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Marta Kostyuk

Confruntarea Simona Halep – Marta Kostyuk se dispută sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 17:00, în semifinale la Transylvania Open, turneul WTA cu premii în valoare de 235.000 de dolari, organizat de municipiul Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Din păcate,  pandemia de coronavirus, care a lovit de ceva vreme foarte puternic România în al patrulea val, a dus la impunerea restricţiei de a se disputa toate competiţiile sportive fără accesul publicului, chiar şi pentru spectatorii care puteau prezenta certificatul verde de vaccinare.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Marta Kostyuk

Partida Simona Halep – Marta Kostyuk se joacă sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 17:00, în semifinala turneului de tenis feminin de la Cluj-Napoca, Transylvania Open şi este transmisă în direct pe posturile de televiziune Digi Sport 2 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Mult dorita întâlnire dintre Simona Halep şi Emma Răducanu nu a avut loc nici acum, după cea ratată la Indian Wells, de vină fiind de fiecare dată sportiva britanică de origini române, care a fost eliminată exact înainte de a se întâlni cu Simona Halep.

Simona a spulberat cele două speranţe ale tenisului nostru

Simona Halep se gândeşte tot mai serios la câştigarea trofeului Transylvania Open 2021, în condiţiile în care, având şi numeroase probleme de sănătate, nu a reuşit să câştige anul acesta nici o competiţie unde a fost prezentă. Transylvania Open ar reprezenta oportunitatea perfectă.

ADVERTISEMENT

Halep a arătat clar că momentan între ea şi reprezentantele noii generaţii în România este un abis uriaş de valoare. Simona le-a spulberat fără problemeatât pe Gabriela Ruse, 23 de ani cât şi pe Jaqueline Cristian, 21 de ani, care nu au mişcat în faţa fostului lider mondial.

Marele obstacol ar putea fi estonianca Anett Kontaveit, chiar în finală

Simona Halep a oferit câteva momente de panică fanilor în meciul din turul 2, contra rusoaicei Varvara Gracheva, când a acuzat dureri în zona lombară şi a solicitat intervenţia fizioterapeutului şi a medicului turneului.

ADVERTISEMENT

Din fericire a fost doar o alarmă falsă şi la următorul joc, împotriva lui Jaqueline Cristian, Halep s-a prezentat bine fizic, nemaiavând nici o problemă. Cu o victorie în faţa lui Kostyuk Simona ar ajunge în finală, una care, dacă va respecta toate previziunile, ar urma să fie în compania estoniencei Anett Kontaveit, numărul 23 mondial, care are nevoie de victorie la Cluj pentru a prinde ultimul loc la Turneul Campioanelor de la Guadalajara.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Marta Kostyuk

Bookmakerii cred că Simona Halep nu va rata oportunitatea de a se califica în finala turneului Transylvania Open 2021, deşi ucraineanca Marta Kostyuk este numărul 55 mondial şi are destulă calitate în joc. Halep are cota 1,30 la victorie iar Kostyuk 3,60. Un set dacă ar câştiga Marta ar fi o valoare de 1,75, net peste cea primită de Simona la victorie.

Simona Halep şi Marta Kostyuk se revăd la puţin timp după prima lor întâlnire. Aceasta avut loc la Mastersul de la Indian Wells şi a fost câştigată de Halep cu scorul de 2-0. Primul set a fost un thriller în care Simona s-a impus la tie-.break, al doilea un monolog Halep cu scorul de 6-1.

ADVERTISEMENT