Sport

Simona Halep, mesaj pentru fani înaintea ”sezonului american”: „Abia aștept să vă întâlnesc pe toți!”

Simona Halep a postat un mesaj pentru fani, la plecarea în Statele Unite ale Americii, unde va evolua la trei competiţii înainte de a lua parte la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open 2022.
27.07.2022 | 23:41
Simona Halep mesaj pentru fani inaintea sezonului american Abia astept sa va intalnesc pe toti
Simona Halep a plecat către Statele Unite pentru seria de turnee pregătitoare dinaintea US Open. Foto: instagram
ADVERTISEMENT

Simona Halep și-a încheiat perioada de pauză după Wimbledon 2022, turneu în care a ajuns până în semifinale. A plecat deja către Statele Unite, acolo unde va participa la 3 turnee pregătitoare pentru US Open, ultimul Grand Slam al anului.

”Abia aștept să vă întâlnesc pe toți la Citi Open, săptămâna viitoare”, le-a transmis, fanilor, Simona Halep

Simona Halep, actualmente locul 16 WTA, și-a anunțat plecarea spre SUA prin intermediul unei postări pe contul personal de Instagram. Una în care s-a arătat nerăbdătoare să-și întâlnească fanii de peste Ocean.

ADVERTISEMENT

”Deja în drumul meu spre Washington. Abia aștept să vă întâlnesc pe toți la Citi Open, săptămâna viitoare”, a scris Simona.

Într-adevăr, CitiOpen, turneul de la Washington, este primul pe care-l va disputa, Simona, anul acesta, pe tărâm american. Turneul de la Washington face parte din categoria WTA 250 și este dotat cu premii în valoare de 251.750 de dolari.

ADVERTISEMENT

Este o competiție la care românca participă în premieră. În pofida acestui fapt, Halep este cotată ca a treia favorită, după Jessica Pegula (7 WTA), capioana en-titre, și Emma Răducanu (10 WTA). Victoria Azarenka, Elise Mertens sau Sloane Stephens sunt alte jucătoare cu nume prezente pe lista de start.

Vor urma apoi două întreceri din categoria Premier Mandatory. Primul dintre acestea, Openul Canadei, la Toronto, competiție programată în perioada 8-14 august.

ADVERTISEMENT

În Canada, Simona Halep a jucat trei finale și s-a impus în două ocazii. A pierdut în 2015, cu Belida Bencic. Dar câștiga trofeul, un an mai târziu, în fața lui Madison Keys. După alți doi ani, în 2018, se impunea din nou la Toronto, după un ultim act jucat în compania lui Sloane Stephens.

După Toronto, în programul Simonei Halep figurează turneul de la Cincinnati (15-21 august). Aici, Halep a ajuns de 3 ori până în ultimul act, dar a pierdut de fiecare dată: 2015 (cu Serena Williams), 2017 (cu Garbine Muguruza) și 2018 (cu Kiki Bertens).

ADVERTISEMENT
Tags: