Sport

Simona Halep, primită ca o regină la Wimbledon. Campioana din 2019 a făcut furori la All England Club. Foto

Simona Halep (30 de ani) se pregătește pentru debutul la Wimbledon. Până la meciul din primul tur, românca a fost primită precum o regină la All England Club.
26.06.2022 | 17:01
Simona Halep primita ca o regina la Wimbledon Campioana din 2019 a facut furori la All England Club Foto
Simona Halep, primită ca o campioană la Wimbledon. „Regina” din 2019 a făcut furori la All England Club. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep (locul 19 WTA) a fost întâmpinată cu se cuvine la Wimbledon. Duminică, 26 iunie, câștigătoarea din 2019 și-a făcut apariția la All England Club și a atras toate privirile. Marți, 29 iunie, românca va juca în primul tur pe iarba londoneză.

Simona Halep, primită ca o regină la Wimbledon. Cum a fost întâmpinată românca la All England Club

Simona Halep revine după trei ani pe iarba londoneză de la Wimbledon. Câștigătoare în 2019, după ce a învins-o în două seturi pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2, românca va juca în primul tur împotriva cehoaicei Karolina Muchova (locul 82 WTA).

ADVERTISEMENT

În 2020, al treilea turneu de Grand Slam al anului a fost anulat din cauza pandemiei COVID-19, iar în 2021, Simone Halep nu a putut să participe din cauza unei accidentări la genunchi.

Organizatorii britanici i-au dus dorul româncei, astel că au primit-o cu stil la All England Club. „Campioana ediției din 2019 a ajuns!”, a fost mesajul postat pe contul oficial de Twitter al Wimbledon, care însoțea o fotografie cu Simona Halep.

ADVERTISEMENT

A 19-a jucătoare a lumii a întors toate capetele în complexul de la All England Club, iar urmăritorii au apreciat fotografia cu fostul lider WTA, care a strâns peste două mii de aprecieri.

Românca, avertizată înaintea meciului cu Muchova

Simona Halep nu va avea parte de o misiune facilă în primul tur la Wimbledon, acolo unde o va înfrunta pe Karolina Muchova. Cehoaica are un stil de joc inedit, iar cele două nu s-au întâlnit niciodată până acum. Fostul antrenor al Simonei, Artimon Apostu-Efremov, a transmis un avertisment.

ADVERTISEMENT

„Pe hârtie, fiecare jucătoare pleacă cu 50% șanse. Este drept că jucătoarea din Cehia are un joc care poate deranja, mai ales pe iarbă. Vine des la fileu, știe să joace slice, variază.

Din punctul meu de vedere, Simona va avea la ora meciului toate informațiile și, dacă păstrează nivelul din meciul cu Anisimova, ar trebui să fie câștigătoare. Dar Simona a avut o tragere destul de dificilă.

ADVERTISEMENT

E un anumit ‘setup’ pe care Simona și-l face pe iarbă și reușește astfel să rămâne agresivă”, a declarat Apostu-Efremov, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT