Sport

Simona Halep, reacție de fair-play după finala pierdută la Transylvania Open: “Anett, m-ai distrus”

Simona Halep a recunoscut superioritatea lui Anett Kontaveit în finala de la Transylvania Open.
31.10.2021 | 19:37
Simona Halep reactie de fairplay dupa finala pierduta la Transylvania Open Anett mai distrus
ADVERTISEMENT

Invicibilitatea Simonei Halep la turneele disputate în România a ajuns la final în urma meciului pierdut cu estona Anett Kontaveit în ultimul act la Transylvania Open.

Halep a fost dominată clar în finala turneului WTA de la Cluj și nu a avut nicio șansă în fața unei adversare motivate să se califice la Turneul Campioanelor.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, surprinsă de parcursul ei la Transylvania Open: „Nu mă așteptam să joc atât de bine aici”

Simona Halep a recunoscut supremația adversarului în finala de la Transylvania și o felicită pe Anett Kontaveit pentru un turneu excelent:

„Anett, m-ai distrus! Ți s-au deschis porțile spre Turneul Campioanelor. Meriți, ai avut un an extraordinar. Dar până atunci, bucură-te pentru ce ai reușit aici”. 

ADVERTISEMENT

Cea mai bine clasată jucătoare din România în circuitul WTA i-a lăudat pe organizatori și s-a bucurat de fiecare clipă petrecută la Cluj.

„Eu am avut un an greu. Nu mă așteptam să joc atât de bine aici. Dar acasă e mereu bine. Turneul arată foarte, foarte bine. A fost o plăcere pentru mine să joc aici, organizarea a fost impecabilă. Sper să revin aici anul viitor”. 

ADVERTISEMENT

Simona Halep, planuri mari în sezonul viitor: „Să jucăm multe finale, să cucerim alte titluri”

Simona Halep nu se gândește deloc la retragere și rămâne la fel de motivată în sezonul viitor și i-a mulțumit lui Toni Iuruc pentru susținere dar și staff-ului care a pus-o din nou pe picioare.

„Echipei mele vreau să îi mulțumesc că mă suportă, nu e foarte ușor. Hai să trecem la treabă și să jucăm multe finale, să cucerim alte titluri.

ADVERTISEMENT

Vreau să îi mulțumesc și soțului meu. Îi mulțumesc că e în viața mea. Îi iubesc și pe cei din familie, sper ca în viitor să îi am în lojă lângă mine”, a spus Simona Halep la finalul meciului pierdut cu Kontaveit la Tranylvania Open.

Halep a pierdut cu Anett Kontaveit în două seturi, cu scorul de 2-6, 3-6. Pentru Simona Halep sezonul s-a încheiat în urma turneului de la Cluj.

ADVERTISEMENT