Sport

Simona Halep rupe tăcerea! Mesaj clar pentru critici: „Nu am luat nimic!”

Simona Halep a transmis un mesaj emoționat tuturor fanilor ei, dar și celor care cred că a trișat. Ce spune fostul număr unu mondial.
25.08.2023 | 23:06
Simona Halep rupe tacerea Mesaj clar pentru critici Nu am luat nimic
Simona Halep a fost audiată la finalul lunii iunie și așteaptă de 2 luni un verdict. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep a ratat și ultimul turneu de Grand Slam al anului, iar fostul număr unu mondial va ieși definitiv din clasamentul mondial după US Open. Racheta numărul unu a României a ținut să își privească fanii în ochi într-un interviu incendiar.

Simona Halep, interviu sincer la aproape 1 an de la ultimul meci oficial: „Am citit toate mesajele lor”

Simona Halep consideră că i se face o mare nedreptate de către ITIA și a ținut să le transmită mulțumiri speciale tututor fanilor care nu s-au îndoit de onestitatea ei:

ADVERTISEMENT

„Faptul că oamenii au fost alături de mine și m-au susținut atât de frumos mi-a dat putere. Am citit toate mesajele lor, am simțit căldura sufletească”, a declarat sportiva, pentru Eurosport. ViDEO AICI.

Halep nu s-a oprit aici și a jurat că nu a făcut nimic care să încalce regulamentele„Vreau să le mulțumesc și să îi asigur că sunt nevinovată, că nu am luat absolut nimic, nu am făcut nimic necinstit în tenis”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu vrea sub nicio formă să se retragă: „Sper să vină ziua în care mă voi întoarce pe teren”

Simona Halep rămâne extrem de pozitivă și nu vrea altceva decât să revină în circuitul WTA: „Sper să vină ziua în care mă voi întoarce pe teren și voi juca tenisul pe care l-am jucat toată viața mea, cu mare drag și cu mare pasiune”.

Câștigătoarea a două turnee de Grand Slam se teme însă că această pauză de un an a făcut-o să piardă enorm: „Și să ne bucurăm împreună de alte rezultate, dacă voi mai fi capabilă”.

ADVERTISEMENT

Deși a fost audiată la finalul lunii iunie, Simona Halep nu a primit încă un verdict din partea tribunalului de arbitraj sportiv de la Londra, deși au trecut două luni de la audiere.

Dumitru Dragomir, convins că americanii au complotat împotriva campioanei de la Roland Garros și Wimbledon

Dumitru Dragomir a lansat teoria conspirației la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ” și crede că a fost instrumentat un complot împotriva Simonei Halep: „Faptul că suntem români! Măi frate: partenerul nostru strategic cine este? Americanii? De ce românii nu au intrare în America și ungurii au? Care e diferența?! 

ADVERTISEMENT

Această doamnă, Halep, datorită faptului că e prea cuminte… Bă, noi românii suntem prea umili! Și cuminți de n-ai văzut! Bă, o doamnă! Noi, poporul nostru, suntem prea umili!

Comitetul Olimpic din România trebuia să se ducă să facă grevă în față la tribunal! Și s-ar putea să fie totul o făcătură! S-ar putea chiar să fie cineva care i-a întins această cursă. A deranjat pe cineva! Fii atent ce spun!”, a șocat fostul președinte al LPF.

ADVERTISEMENT