Sport

Decizia luată de Simona Halep după despărțirea de Toni Iuruc. Ce se întâmplă cu turneele pe care le mai are de jucat în 2022

Simona Halep a confirmat și ea despărțirea de Toni Iuruc, iar acum a decis ce va face cu turneele de tenis pe care le mai are în 2022.
10.09.2022 | 13:11
Decizia luata de Simona Halep dupa despartirea de Toni Iuruc Ce se intampla cu turneele pe care le mai are de jucat in 2022
Decizia luată de Simona Halep după despărțirea de Toni Iuruc. Ce se întâmplă cu turneele pe care le mai are de jucat în 2022. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

US Open 2022 este ultimul turneu jucat de Simona Halep înainte să iasă la iveală vestea că va divorța de Toni Iuruc. La Flushing Meadows, fostul lider WTA a ieșit încă din primul tur, când a pierdut în fața Dariei Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6. Acum, Simona a decis când și unde va mai juca în 2022.

Ce urmează pentru Simona Halep până în 2023. Constănțeanca a luat o decizie importantă

Luna septembrie a început prost pentru Simona Halep pe toate planurile, astfel că sportiva din Constanța a decis să ia o pauză de la tenis. Jucătoarea de pe locul 7 WTA nu va mai evolua la nicio competiție în această lună.

ADVERTISEMENT

Mai mult, pe 27 septembrie, este ziua de naștere a Simonei, care va împlini 31 de ani. Fostul lider WTA nu va lua startul nici măcar la turneul WTA 500 de la Ostrava, care va debuta pe pe 3 octombrie.

Halep ar mai putea juca la doar două turnee în 2022. Este vorba despre Transylvania Open (10-16 octombrie) și Guadalajara Open (17-23 octombrie).

ADVERTISEMENT

Obiectivul principal al româncei este participarea la Turneul Campioanelor, care se va desfășura în Texas, între 31 octombrie și 7 noiembrie. Pentru Simona, veștile proaste continuă după finala de la US Open 2022 dintre Iga Swiatek și Ons Jabeur, când va coborî pe locul 9 WTA.

Simona Halep va fi mai jos și în ierarhia WTA Race. Românca va ajunge pe locul 8, după US Open, ultimul Grand Slam din 2022. Următoarea clasată, Maria Sakkari, se află la peste 300 de puncte în spatele lui Halep, care are astfel șanse mari de a ajunge la WTA Finals 2022.

ADVERTISEMENT

Planurile lui Halep după despărțirea de Toni Iuruc

FANATIK a aflat în exclusivitate planurile pe care le are Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc. Din informațiile noastre, dubla campioană de Grand Slam va pleca la Nisa.

Constănțeanca va merge să se pregătească la academia lui Patrick Mouratoglou, care este situată la 30 de kilometri de Nice. Simona și antrenorul francez au o în plan lună de antenamente intense, pentru a fi în formă maximă pentru finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute în exclusivitate de site-ul nostru, Simona Halep nu este sigură că va participa la Transylvania Open

ADVERTISEMENT