Sport

Simona Halep va avea statuie de ceară la Cluj-Napoca. Unde va fi expusă figurina ”alături de Messi”

Simona Halep va avea o statuie de ceară la Cluj-Napoca, într-un mare mall din oraș, alături de alte mari vedete cum ar fi Leonardo di Caprio sau Lionel Messi.
13.01.2024 | 18:38
Simona Halep va avea statuie de ceara la ClujNapoca Unde va fi expusa figurina alaturi de Messi
Simona Halep va avea statuie de ceară la Cluj-Napoca. Unde va fi expusă figurina ”alături de Messi”
ADVERTISEMENT

Simona Halep (32 de ani) așteaptă audierea de la TAS din februarie, însă între timp primește aprecierea pe care o merită din partea românilor. Asta, pentru că sportiva din Constanța va fi reprezentată în cadrul unei expoziții de o statuie din ceară, după modelul celebrelor statui de ceară de la Madame Tussauds din Londra.

Simona Halep va avea statuie de ceară la Cluj-Napoca

Așadar, complexul comercial Iulius Mall va găzdui o expoziție formată din statuile de ceară ale celuir mai cunoscute personalități din sportul mondial, dar și alte vedete. Expoziția poate fi vizitată în perioada 12 ianuarie – 11 februarie 2024, în intervalul orar 10:00 – 22:00, însă doar pe baza unui bilet.

ADVERTISEMENT

Lângă Halep vor sta figurile de ceară ale lui Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo, printre alții. ”Vom avea ocazia să vedem figurinele din ceară, în mărime naturală, ale unora dintre persoanele cunoscute ale sportului, cum sunt Simona Halep sau Cristiano Ronaldo.

Vom pătrunde în lumea cinematografică alături de DiCaprio, Mr. Bean sau Jim Carrey. Peste 25 de statuete te așteaptă să le descoperi”, se arată pe inturda.ro. Între timp, Simona Halep se va prezenta la TAS, unde în perioada 7-9 februarie 2024 vor avea loc audierile din cazul de dopaj.

ADVERTISEMENT

Suspendată timp de patru ani, Simona Halep speră să-i convingă pe cei de la TAS că este nevinovată și că merită să se reîntoarcă pe terenul de tenis. Cert e că între Simona Halep și antrenorul Patrick Mouratoglou s-a produs o ruptură totală, francezul fiind acuzat că este cel care i-a dat Simonei Halep suplimentele contaminate în cazul de dopaj.

Interesant, francezul spune că niciodată nu s-a gândit că acele suplimente ar fi problematice. ”Nu mi-aș fi imaginat niciodată că dacă îi recomand acest colagen Simonei, ea va fi victima unei contaminări. Consecințele pentru ea sunt dezastruoase și vom continua să luptăm pentru ca adevărul să fie stabilit și pentru ca nevinovăția ei să fie dovedită”, a declarat Patrick Mouratoglou conform L’Equipe.

ADVERTISEMENT

Simona Halep este de o altă părere, conform unui interviu acordat Paris Match. ”Sunt sigură că nu a fost făcut intenționat și sunt recunoscătoare că recunoaște că greșeala a fost a lui și a echipei sale. Da, ei sunt cei care mi-au dat acest supliment alimentar. Și pentru această eroare, eroarea lor, eu sunt singura care plătește prețul cel mai mare: douăzeci și cinci de ani de carieră distruși”, a declarat Halep.

Cât despre revenire, Simona Halep refuză să creadă că va primi dreptul să joace tenis doar din 2026, caz în care cariera sa ar fi terminată. ”Prefer să nu iau în considerare cel mai rău scenariu. Ar fi un dezastru. Mai ales că, dacă se va menține sancțiunea, nu pot să știu ce se va întâmpla în următorii trei ani, cum va evolua corpul meu. Visul meu este să revin, indiferent de vârsta mea.

ADVERTISEMENT

Un lucru este cert: vreau să aleg cum se termină cariera mea și nu vreau să pun capăt vieții de jucător în altă parte decât pe teren. Cred că, având în vedere munca pe care am depus-o în toți acești ani, merit acest lucru”, a explicat Simona Halep pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: