Sport

Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-2, 6-3, în finala Melbourne Summer Set 1. Simona câștigă titlul cu numărul 23 din carieră! Video

FANATIK vă oferă informaţii despre meciul Simona Halep - Veronika Kudermetova. finala turneului de tenis feminin Melbourne Summer Set 1. Simona s-a impus fără emoții, scor 6-2, 6-3.
09.01.2022 | 09:00
Simona Halep  Veronika Kudermetova 62 63 in finala Melbourne Summer Set 1 Simona castiga titlul cu numarul 23 din cariera Video
Simona Halep a câștigat Melbourne Summer Set 1, primul trofeu în 2021 pentru ea. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT
09-01-2022
06:59

Simona Halep - Veronika Kudermetova 6-2, 6-3, în finala Melbourne Summer Set 1

Simona Halep este campioană la Melbourne Summer Set 1, după 6-2, 6-3 cu Veronika Kudermetova, în finală. Este titlul cu numărul 23 al carierei pentru româncă, primul după o pauză de mai bine de un an.

FINAL: Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-2, 6-3.

6-3. Simona Halep este campioană la Melbourne Summer Set 1.

5-3. Halep face break și va servi pentru primul titlu din 2022.

4-3. Simona Halep își face serviciul.

3-3. Kudermetova își face serviciul.

3-2. Simona își face serviciul și trece în avantaj și în setul doi.

2-2. Simona Halep face break!

1-2. Simona își face serviciul, după ce Kudermetova a ratat mai multe mingi de break.

0-2. Kudermetova își face serviciul.

0-1. Simona își pierde serviciul în startul manșei secunde.


6-2. Simona Halep câștigă primul set. A fructificat a treia minge de set.

5-2. Simona își face serviciul, al patrulea game la rând.

4-2. Halep face un nou break.

3-2. Simona Halep își face serviciul și revine în avantaj.

2-2. Simona răspunde cu un rebreak.

1-2. Kudermetova face break, după ce Simona a condus cu 40-15 în game.

1-1. Rusoaica nu are nici ea probleme cu serviciul.

1-0. Simona și-a făcut serviciul fără mari emoții.

09-01-2022
06:11

Simona Halep și Veronika Kudermetova, nevoite să mai aștepte până la startul finalei

Partida dintre Amanda Anisimova și Aliasandra Sasnovich, finala Summer Set 2, este în setul decisiv, scor 3-3. Astfel că Simona Halep și Veronika Kudermetova sunt nevoite să mai aștepte până la startul partidei de pe Rod Laver Arena. Finala Summer Set 1 va începe în jurul orei 9:00.

Meciul Simona Halep – Veronika Kudermetova are loc duminică, 9 ianuarie, cu începere de la ora 08:00, în cadrul finalei turneului WTA Melbourne Summer Set 1, dotat cu premii în valoare de 239.000 de dolari şi 250 de puncte în clasament. Simona Halep ar putea câştiga primul trofeu după mai bine de un an.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Veronika Kudermetova, finala turneului WTA Melbourne Summer Set 1

Întâlnirea Simona Halep – Veronika Kudermetova are loc duminică, 9 ianuarie, de la ora 08:00, în finala turneului de tenis feminin Melbourne Summer Set 1, iar gazdă va fi, ca pe întreaga durată a competiţiei la meciurile Simonei, arena Rod Laver, cea pe care se joacă o parte dintre meciurile de top la Australian Open.

ADVERTISEMENT

Toată lumea se conectase deja la o mare finală între două câştigătoare de Grand-Slam-uri, Simona Halep – Naomi Osaka, nipona fiind favorită în semifinala cu Kudermetova, însă decizia jucătoarei asiatice de a se retrage cu câteva ore înaintea semifinalei a trimis-o pe Veronika în finala turneului, ceea ce,  ar trebui, la prima vedere, să uşureze misiunea româncei.

Cine transmite la TV finala Simona Halep – Veronika Kudermetova

Partida Simona Halep – Veronika Kudermetova se joacă duminică, 9 ianuarie, de la ora 08:00, pe arena Rod Laver din cadrul complexului care găzduieşte la Melbourne, în statul Victoria, an de an, primul turneu de Grand Slam, Australian Open. Jocul va putea fi urmărit pe micile ecrane în România, aşa cum a fost desfăşurarea întregului turneu.

ADVERTISEMENT

Finala va fi transmisă în exclusivitate de postul Digi Sport 2, dar va putea fi vizionată şi dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. La Melbourne, a dispărut ameninţarea de ploaie şi se anunţă o zi cu temperaturi de peste 25 de grade, condiţii destul de bune pentru joc.

Simona Halep nu mai merge la Sydney

Obiectivul Simonei Halep este o cât mai bună evoluţie la Australian Open şi revenirea cel puţin în top 10 în cel mai scurt timp. Prin calificarea în finala de la Melbourne Summer Set 1, Halep a reuşit să urce de pe locul 20 pe poziţia a 15-a. Va juca în total la acest prim turneu cinci meciuri, cel mai greu anunţându-se a fi, evident, finala, şi pentru faptul că va întâlni cel mai bine cotat adversar dintre cei avuţi în această săptămână.

ADVERTISEMENT

Această situaţie favorabilă, cu perspectiva destul de mare, de a câştiga turneul, au determinat-o pe Simona Halep să renunţe la participarea săptămâna viitoare la turneul de la Sydney, deşi îşi confirmase prezenţa. Unul dintre membrii staff-ului său, Daniel Dobre, a motivat decizia prin faptul că Halep a jucat acele meciuri de care avea nevoie pentru a intra în ritm şi acum doar se va antrena.

A avut probleme doar cu Viktorija Golubic

Simona Halep nu a avut adversari din top 20 la acest turneu. A jucat sigur şi s-a impus lejer, cu 2-0, în faţa adversarelor Destanee Aiava, Gabriela Ruse şi în semifinala cu Qinwen Zheng, pe care nu le-a lăsat nicio clipă să iasă din presiunea ei. Însă, nu la fel au stat lucrurile în turul 3, când a învins-o foarte greu, dramati chiar, pe elveţianca Viktorija Golubic, locul 43 mondial, după două ore şi jumătate de joc.

ADVERTISEMENT

Jocul prost făcut în acel meci a scos-o din sărite pe Simona, care a avut câteva reacţii necontrolate. A recunoscut la final că a avut noroc, pentru că a reuşit să se mobilizeze în ultimele game-uri şi să câştige in extremis, dar Melbourne Summer Set 1 rămâne un turneu la care e greu de făcut o apreciere exactă, pentru că Halep a avut rivale sub nivelul său.

Cote la pariuri pentru finala Simona Halep – Veronika Kudermetova

Casele de pariuri merg decis pe victoria Simonei Halep, căreia îi acordă o cotă foarte scăzută – 1,30, deşi rusoiaca ocupă locul 31 în ierarhia WTA şi va fi cel mai bine cotat adversar din acest turneu. Faptul că ea a ajuns în ultimul act numai ca urmare a retragerii niponei Naomi Osaka probabil că are destulă importanţă. O victorie a Kudermetovei are cota 3,50, iar un set luat de aceasta 1,75.

Cele două sportive s-au întâlnit până acum în două rânduri, ambele meciuri având loc în 2021 şi încheindu-se cu victoriile româncei, de fiecare dată cu scorul de 2-0. Prima dată a fost la Australian Open, Halep controlând clar jocul şi a doua oară în octombrie la Moscova, unde setul doi a fost mult mai disputat şi câştigat la tie-break de Simona.

ADVERTISEMENT