Life

Simona Hapciuc de la Survivor România a dat cărțile pe față. Și-ar dori o relație cu un fost concurent din Republica Dominicană?

15.04.2021 | 08:43
Simona Hapciuc de la Survivor Romania a dat cartile pe fata Siar dori o relatie cu un fost concurent din Republica Dominicana
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc de la Survivor Romania a dat cărțile pe față legat de o eventuală relație cu un fost concurent din Republica Dominicană. Frumoasa blondină a filtrat cu bărbatul sub privirile tuturor, într-o emisiune recentă. 

Fosta Faimoasă este singură de ceva vreme, lăsând de înțeles că ar putea să fie interesată de o poveste amoroasă. Dezvăluirea a fost făcută în show-ul prezentat de Bianca Comănici și Alex Mihei, unde nu a fost singură, ci alături de un bărbat.

ADVERTISEMENT

Este vorba de Yamato Zaharia, fost concurent Exatlon, care a filtrat în direct cu fosta participantă de la Survivor România. Toate privirile i-au fost furate de ținuta purtată de blondină, mărturisind că Simona Hapciuc este femeia ideală pentru el.

Simona Hapciuc de la Survivor România, flirt cu Yamato de la Exatlon

„Suntem încântați că ne cunoaștem și noi”, a declarat Yamato de la Exatlon despre întâlnirea cu frumoasa blondină.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt puțin emoționată, nu prea pot să mă apropii de el, îl știu de pe Instagram. Sunt puțin mai rezervată”, a spus la rândul ei Simona Hapciuc.

„Și eu sunt mai rezervat, nu pot să mă uit spre Simona că îmi atrage atenția tatuajul cu trandafirul (n.r.- tatuajul de pe coapsa Simonei Hapciuc)”, a completat Yamato.

ADVERTISEMENT
Simona Hapciuc și Yamato, în aceeași emisiune
Simona Hapciuc și Yamato Zaharia, flirt în direct. Sursa foto: Instagram

Întrebați de cei doi prezentatori cum arată partenerul ideal, ambii l-au descris pe celălalt fără să stea pe gânduri. Simona Hapciuc și Yamato s-au înțeles foarte bine din priviri, lăsându-le tuturor sentimentul că se plac mai mult decât vor ei să se vadă.

„Stau singură și tot singură vreau să rămân. Dacă ar fi să fie un bărbat ideal, ar fi Yamato, pentru că este sportiv și este plecat des de acasă, ar fi bărbatul perfect pentru mine”, a completat fosta concurentă de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„În cazul ăsta, dacă ai presupune, Simona ar fi cea mai bună opțiune. Pentru mine femeia ideală trebuie să arate bine. Aș fi ipocrit să spun că sufletul contează, prima dată văd ochii, apoi inima. Să nu fie geloasă, să înțeleagă că sunt sportiv și sportivii sunt plecați des.

Nu e neapărat să fie sportivă, dar e important pentru ea. Trebuie să rezonez, cu persoana respectivă, asta e cel mai important”, a adăugat Yamato.

ADVERTISEMENT