Life

Simona Hapciuc de la Survivor România, acuzată de furt pe internet. Imaginile care dovedesc tot

15.04.2021 | 11:54
Simona Hapciuc de la Survivor Romania acuzata de furt pe internet Imaginile care dovedesc tot
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc de la Survivor România a fost prinsă pe picior greșit, pe Instagram! Fosta Faimoasă a fost acuzată de furt pe internet. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt?

Vedeta postează adesea idei de rețete pentru urmăritorii ei de pe rețelele de socializare. Însă, de această dată, a fost acuzată că și-a asumat niște imagini care nu îi aparțin.

ADVERTISEMENT

Fosta Faimoasă a postat pe contul ei de Instagram două fotografii cu o salată delicioasă. Dar cineva a fost pe fază și i-a lăsat un comentariu în care i-a cerut să dea credit fotografului, așa cum este normal.

Simona Hapciuc de la Survivor România a fost acuzată de furt pe internet

Se pare că fosta concurentă Survivor a “decupat” din fotografiile postate inițial pe un site cu rețete de mâncare, numit Natasha’s Kitchen. Ulterior,a postat aceste poze pe contul ei de Instagram, acolo unde le-a recomandat această rețetă fanilor ei, fără să menționeze sursa foto.

ADVERTISEMENT

Cineva a ținut să îi atragă atenția: “Oferă creditul foto, unde este cazul”, a scris urmăritorul respectiv. De asemenea, a pus în comentariul lui și linkul către articolul din care au fost luate imaginile.

colaj simona hapciuc
Simona Hapciuc a fost prinsă pe picior greșit, pe internet. Sursă foto: Colaj Fanatik cu poze Instagram

Cu toate că au trecut destul de multe ore de când a fost postat comentariul respectiv, Simona încă nu a trecut sursa imaginilor. Fosta Faimoasă de la Survivor România este recunoscută pentru corpul ei fabulos, întreținut prin mult sport și printr-o alimentație sănătoasă.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc, scandal cu iubita lui Culiță Sterp

Chiar dacă părea că a trecut peste eliminarea de la Survivor, se pare că fosta concurentă are și acum o problemă personală cu Culiță Sterp. Atunci când a fost întrebată de fanii ei de ce face în continuare scandal, în loc să își vadă de viață, Simona a dat o replică dură.

„Pentru că visul meu s-a dărâmat când Culiță i-a convins pe toți să mă voteze în locul lui Moroșanu și să mă scoată din singura competiție la care am acceptat vreodată să particip numai pentru acest vis”, a comentat Hapciuc.

ADVERTISEMENT

Nici Daniela, iubita lui Culiță, nu a scăpat mai ușor. Fosta Faimoasă a folosit niște cuvinte urâte pentru a o descrie pe tânăra însărcinată: „Nu mă iau de fostele amante care pe deasupra sunt și gravide. Cu hormonii din sarcină nu te joci”.

ADVERTISEMENT