Life

Cum au trecut Simona Pătruleasa și soțul său peste cel mai greu moment din căsnicie: „Mă simțeam vinovată, mi se părea nedrept”

Simona Pătruleasa a făcut dezvăluri despre mariajul cu Sabin Ivanof. Cum au reușit cei doi să treacă peste cel mai greu moment din căsnicia lor, atunci când medicii i-au spus că nu pot avea copii?
09.03.2022 | 15:50
Cum au trecut Simona Patruleasa si sotul sau peste cel mai greu moment din casnicie Ma simteam vinovata mi se parea nedrept
Simona Pătruleasa a vorbit despre căsnicia ei. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof și-au început povestea de dragoste în 2005, iar trei ani mai târziu s-au căsătorit. Căsnicia lor a fost greu încercată, medicii i-au spus vedetei Kanal D că nu poate avea copii, dar nu a renunțat la visul ei. În 2011 a venit pe lume fetița ei, Ingrid.

Simona Pătruleasa a dezvăluit cum au trecut ea și soțul său peste cel mai greu moment din mariaj

Prezentatoarea Kanal D a vorbit despre mariajul cu Sabin Ivanof într-un interviu acordat publicației VIVA. Simona Pătruleasa a dezvăluit că, în 17 ani de relație, nu au fost despărțiți decât trei zile. Secretul lor este că nu dau curs conflictelor și încearcă să-și aleagă cu grijă cuvintele chiar și în momentele tensionate.

ADVERTISEMENT

Asta i-a ajutat și pe parcursul celor doi ani de pandemie. Timpul petrecut în casă și incertitudinile au dus la separarea multor cupluri, totuși, Simona Pătruleasa a povestit că ea și soțul său nu au avut nicio problemă.

„De-a lungul timpului, mi-am dat seama că poți ajunge foarte ușor la conflict. Este foarte important să fii atent la ce spui, cuvintele pot să fie foarte dureroase, pot răni și este greu să ștergi ceea ce ai spus.

ADVERTISEMENT

Încercăm să fim mereu echilibrați, să nu ne certăm, în niciun caz nu ne jignim. Ne respectăm, asta este cel mai important. Și în pandemie, considerată o piatră de hotar pentru multe relații, noi nu am avut nicio problemă.”, a spus Simona Pătruleasa.

Vedeta a dezvăluit că se bucură de fiecare clipă petrecută alături de Sabin Ivanof, indiferent de activitatea desfășurată. În plus, au aceleași gusturi și când vine vorba de muzică sau filme.

ADVERTISEMENT

Simona Pătruleasa a trecut printr-o perioadă neagră în viața ei, atunci când medicii i-au spus că nu poate deveni mamă. Soțul său a fost alături de ea tot timpul și a încercat să-i ridice moralul. În acele clipe, Sabin Ivanof i-a fost cel mai mare sprijin.

„Mă gândeam că Sabin merită să trăiască experiența asta”

„În atâția ani, sunt momente în care te gândești la unele aspecte mai puțin plăcute. Când nu reușeam să devin mamă, mă gândeam că Sabin merită să trăiască experiența asta, mă simțeam vinovată, mi se părea nedrept față de el să nu aibă copii, doar pentru că eu nu pot.

ADVERTISEMENT

Au fost momente dificile, însă, din fericire, am reușit să trecem peste ele. Dar lucrurile dificile ne-au sudat, de fapt, relația.”, a dezvăluit vedeta Kanal D.

Ce nu i-ar putea ierta Simona Pătruleasa soțului său?

Simona Pătruleasa a povestit că partenerului ei de viață îi place să o surprindă cu mici gesturi de afecțiune. Îi cumpără flori fără să fie nevoie de o ocazie specială, iar cea mai mare dovadă de dragoste pentru ea este atenția pe care bărbatul i-o oferă.

Întrebată ce nu i-ar putea niciodată. Prezentatoarea de televiziune a precizat că nu există niciun lucru pe care să i-l reproșeze lui Sabin Ivanof.

„Nici nu mă gândesc la astfel de lucruri negative. Suntem perfecți unul pentru celălalt, cu defectele noastre. Sabin este foarte ordonat, ceea ce contează într-o familie, îi place disciplina.

Mă ajută la treburile casei, ceea ce contează enorm, mă ajută cu Ingrid foarte mult. De altfel, noi două suntem pe primul plan, se gândește întâi la noi. Nu am ce să îi reproșez.”, a declarat Simona Pătruleasa pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: