Sport

Simone Scuffet își explică evoluția excelentă din Slavia Praga – CFR Cluj 0-1. ”Când ai în față coechipieri cu un asemenea spirit, nu poți lăsa nimic să treacă”

Campioana CFR Cluj și-a respectat blazonul și a câștigat la Praga 1-0 meciul cu Slavia din Conference League. Simone Scuffet a fost eroul serii.
07.10.2022 | 11:12
Simone Scuffet isi explica evolutia excelenta din Slavia Praga  CFR Cluj 01 Cand ai in fata coechipieri cu un asemenea spirit nu poti lasa nimic sa treaca
Paradele lui Simone Scuffet au ajutat-o pe CFR Cluj să câștige 1-0 cu Slavia, la Praga, în Conference League. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a fost dominată de la un capăt la altul al meciului cu Slavia Praga, câștigat de trupa lui Dan Petrescu cu 1-0, în grupa G din Conference League. Portarul Scuffet a făcut un meci de excepție.

Simone Scuffet: ”A fost o zi bună pentru mine”

Italianul Simone Scuffet a fost eroul campioanei CFR Cluj în duelul cu Slavia Praga 0-1 din Conference League. Cehii au avut o posesie de 65% a balonului și au expediat 8 șuturi pe poarta feroviarilor.

ADVERTISEMENT

Scuffet a avut însă parade foarte bune și și-a salvat echipa în situații limită. La final, fotbalistul a explicat cum a reușit să păstreze intactă poarta echipei sale.

”A fost un meci foarte greu, am suferit mult azi, dar pentru asta ne-am pregătit și încercăm să profităm de șansele noastre și asta am făcut.

ADVERTISEMENT

Atacanții au jucat foarte bine, Janga a marcat, apoi ne-am așezat în defensivă și toată echipa a făcut un meci foarte bun. Am avut un spirit foarte bun.

Mereu încerc să-mi fac treaba cât mai bine și astăzi a fost o zi bună pentru mine. A fost, însă, și munca echipei, m-au ajutat foarte mult. Când ai în față coechipieri cu un asemenea spirit, nu poți lăsa nimic să treacă”, a spus Scuffet.

ADVERTISEMENT

Scuffet a fost motivat suplimentar de atmosfera din tribune

CFR Cluj nu a jucat altfel decât și-a obișnuit fanii, dar și-a regăsit eficacitatea din sezoanele precedent. A marcat la una dintre puținele oportunități, apoi a știut să păstreze rezultatul.

Pe gazde nici publicul nu le-a ajutat să dărâme zidul defensiv al lui Dan Petrescu. Portarul Scuffet a mărturisit că atmosfera din tribune l-a motivat suplimentar.

ADVERTISEMENT

”De când ne apucăm de fotbal ne dorim să jucăm pe astfel de stadioane, cu mult public, cu atmosferă frumoasă, acesta e fotbalul. Slavia are o echipă foarte bună, rezultatele vorbesc pentru ei. A fost un meci de care ne-am bucurat în cel mai frumos mod, cu o victorie. Suntem fericiți.

Trebuie să le mulțumim și fanilor care au făcut deplasarea cu noi, ne-au ajutat enorm, au fost fantastici. E minunat să ai alături suporterii pe un stadion unde ei au avut un public numeros și gălăgios”, a transmis Simone Scuffet.

ADVERTISEMENT