Sport

CFR Cluj a transferat portar! Campioana României a făcut anunţul oficial

CFR Cluj şi-a acoperit postul de portar. Ardelenii au anunţat transferul italianuli Simone Scuffet, în vârstă de 26 de ani, care îi va face concurenţă lui Cristian Bălgrădean.
15.07.2022 | 20:39
CFR Cluj a transferat portar Campioana Romaniei a facut anuntul oficial
Simone Scuffet a jucat 40 de partide pentru Udinese în Serie A. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT
17-07-2022
08:47

CFR Cluj l-a anunţat oficial pe Simone Scuffet!

Simone Scuffet este noul portar al celor de la CFR Cluj: “Bun venit, Simone Scuffet. Suntem bucuroși să vă anunțăm că Simone Scuffet, portarul italian în vârstă de 26 de ani, a semnat cu CFR Cluj!

Goalkeeper-ul italian a evoluat în carieră la Udinese, echipă pentru care a bifat 49 de meciuri în Serie A și Cupa Italiei, Spezia, Como, Kasimpasa, iar în ultimul sezon a jucat în Cipru la Apoel Nicosia și a apărat de 24 de ori. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, se arată în anunţul campioanei României. 

Simone Scuffet
Simone Scuffet
16-07-2022
10:23

CFR Cluj îl transferă pe portarul Simone Scuffet

CFR Cluj s-a înțeles cu Simone Scuffet, un portar cu 40 de meciuri în Serie A. Cristi Balaj a dezvăluit că patronul Neluțu Varga a fost de acord cu acest transfer:

„Va veni un portar, domnul Varga şi-a dat acordul pentru a fi adus acest portar (n.r. –  Simone Scuffet), pe care-l vom prezenta în cel mai scurt timp. Să nu ne gândim că un jucător va fi rezerva altuia, nu există jucători care nu sunt titulari”, a declarat oficialul pentru Prima Sport, citat de Orange Sport. CFR Cluj a mai negociat cu Silviu Lung Jr. și Florin Niță. 

Cristi Balaj, președintele campioanei, a recunoscut că se încearcă aducerea unui portar cu experiență, chiar dacă a încercat să-l scoată basma curată pe Bălgrădean.

Simone Scuffet, portarul italian dorit de CFR Cluj

Rămași doar cu ”Pufi” și tânărul Răzvan Sava după ce au renunțat la croatul Karlo Letica, așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate, oficialii de la CFR Cluj au înțeles că mai au nevoie de un portar și au început negocierile cu italianul Simone Scuffet.

ADVERTISEMENT

Conform gsp.ro, Scuffet este alesul conducătorilor din Gruia. În vârstă de 26 de ani, acesta este un produs al clubului Udinese și a apărat poarta friulanilor în 40 de meciuri în Serie A în perioada petrecută la echipă.

El a mai fost împrumutat la Como, Kasimpașa și Spezia, iar în vara trecută a fost cedat definitiv la echipa APOEL Nicosia pentru 300.000 de euro. Scuffet a jucat în 19 partide în sezonul precedent, dar ciprioții au decis să nu-i prelungească înțelegerea.

ADVERTISEMENT

Fost internațional U17, U18, U19 și U21, Simone Scuffet a fost văzut în anii trecuți ca urmașul natural al lui Gianluigi Buffon în naționala Italiei, însă acesta nu a reușit să facă pasul spre fotbalul de elită. El este acum liber de contract și are șanse mari să ajungă la CFR Cluj.

CFR Cluj i-a ratat pe Niță și Lung jr.

Rămași doar în Cristian Bălgrădean și Răzvan Sava, ardelenii sunt nevoiți să mai aducă un portar pentru a crește concurența pe post și a nu avea probleme în cazul unor absențe neașteptate. ”Pufi” nu a convins în acest start de sezon și, în cazul aducerii lui Scuffet, va fi trecut pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a încercat aducerea titularului naționalei României, Florin Niță, însă transferul nu s-a putut realiza din cauza cererii prea mari pe care portarul a avut-o și pe care șefii din Gruia nu au fost dispuși să o accepte.

A doua variantă pentru campioana României a fost Silviu Lung jr., rămas liber de contract după despărțirea de Kayserispor. Cele două părți au negociat intens, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, însă în cele din urmă portarul a ales să meargă cu Marius Șumudică la Al Raed.

ADVERTISEMENT

Însă, situația este una tensionată în Gruia. FANATIK a anunțat în exclusivitate că patronul Neluțu Varga vrea să dea afară toată conducerea clubului. Pe lista neagră se regăsesc Bogdan Mara, Marius Bilaşco şi Răzvan Zamfir. Singurul care ar putea să scape de epurare ar fi Cristi Balaj, care ocupă postul de preşedinte al campioanei României din sezonul trecut.

ADVERTISEMENT
Tags: