Sport

Singurul capitol la care Dinamo e pe primul loc în SuperLiga. Rivalii de la CSA Steaua iau fața FCSB

Dinamo se poate lăuda că e lider în SuperLiga la un singur capitol. Clasamentul finalului de an în care CSA Steaua București depășește FCSB.
27.12.2023 | 21:48
Singurul capitol la care Dinamo e pe primul loc in SuperLiga Rivalii de la CSA Steaua iau fata FCSB
Dinamo are cei mai mulți ultrași cu interdicție din SuperLiga. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo are cei mai răi ultrași din SuperLiga, iar asta se vede și în ultimele cifre prezentate de Jandarmeria Română. Capitolul la care „câinii” nu au rivali în campionat.

Dinamo are cei mai mulți fani interziși pe stadioane la final de 2023

Jandarmeria Română a anunțat că Dinamo are nu mai puțin de 93 de fani interziși pe stadion în urma incidentelor create la meciuri de pe teren propriu sau din deplasare.

ADVERTISEMENT

„Jandarmeria București a publicat topul echipelor din capitală cu cei mai mulți suporteri interziși în sezonul 2022/2023”, a anunțat pe pagina de Facebook Ultras România 1918.

Dinamo a primit mai multe amenzi din cauza ultrașilor, care s-au împărțit în acest sezon în trei zone ale stadionului: Peluza Cătălin Hîldan și alte două sectoare de la tribuna a doua.

ADVERTISEMENT

Dinamo e urmată în acest clasament al „interzișilor” de CSA Steaua București

Deși nu are drept de promovare în SuperLiga, CSA Steaua București a făcut spectacol în tribune la meciurile din Liga 2 și la duelul din Cupa României cu Rapid, clubul din Ghencea fiind amendat în mai multe rânduri din cauza incidentelor.

„Militarii” au 76 de suporteri interziși la toate competițiile sportive pentru șase luni sau un, mai mult decât dublu decât FCSB, echipa cei mai mulți suporteri din România. Peluza Nord FCSB are 32 de fani care au primit interdicție de la autorități.

ADVERTISEMENT

Pe ultimul loc în acest top se află Rapidul. Preocupați mai mult să își susțină echipa decât să creeze incidente, rapidiștii au primit totuși din partea Jandarmeriei Române 23 de decizii care interzic accesul pe stadion al ultrașilor găsiți vinovați că au încălcat legea.

PCH și Sud Dinamo au ajuns la apogeu în luna august

Peluza Cătălin Hîldan și Sud Dinamo au avut cei mai mulți „interziși” în luna august, când nu mai puțin de 102 ultrași au primit interdicție pe stadioanele din România.

ADVERTISEMENT

Dacă la suporteri Dinamo stă poate cel mai bine din SuperLiga, situația echipei nu este deloc una roz. „Câinii” au cel mai slab atac din prima ligă, cu 13 goluri marcate și a doua cea mai slabă apărare cu 31 de goluri primite.

ADVERTISEMENT