Sport

Situația lui Olaru și Coman, ambii accidentați cu FC U Craiova: „Avem speranțe”

Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, a vorbit despre situațiile lui Darius Olaru și Florinel Coman. Ambii au ieșit accidentați în victoria cu FC U Craiova 1948.
18.07.2023 | 09:42
Situatia lui Olaru si Coman ambii accidentati cu FC U Craiova Avem sperante
Mihai Stoica a vorbit despre situațiile lui Darius Olaru și Florinel Coman. Foto. colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Darius Olaru și Florinel Coman au fost doi dintre cei mai buni jucători de la FCSB în prima repriză a duelului cu FC U Craiova 1948. Cei doi au contribuit decisiv la al doilea gol marcat de vicecampioana României în victoria cu oltenii, scor 3-1 în prima etapă. Cei doi fotbaliști au părăsit accidentați terenul.

Situațiile lui Olaru și Coman. Ambii au ieșit accidentați cu FC U Craiova 1948

Primul care a părăsit gazonul a fost Darius Olaru. Mijlocașul FCSB a ieșit înainte de fluierul de final al primei reprize, fiind înlocuit cu Malcom Edjouma. Francezul avea să marcheze ultimul gol în poarta lui Răzvan Popa. „Olaru o să facă un RMN, chiar dacă e mult prea devreme, dar să avem un reper.

ADVERTISEMENT

Sperăm să nu fie ceva foarte grav, dar îl jenează și la mers. E în zona șoldului”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. Darius Olaru s-a accidentat la șold, după un fault al lui Dragoș Albu. De cealaltă parte, Florinel Coman a rămas la cabine după pauză și a fost înlocuit cu Andrei Cordea.

Mihai Stoica a anunțat că „șeptarul” s-a accidentat în urma faultului comis de portarul lui FC U Craiova 1948, în urmă căruia „centralul” Radu Petrescu a acordat penalty. „Coman e blocat în zona lombară. La penalty a căzut. Nu și-a putut controla căderea când a fost faultat. Nu știm ce se va întâmpla cu Olaru și Coman. Tragem speranțe, dar nu știm”, a spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, dur cu jucătorii intrați de pe bancă în FC U Craiova – FCSB 1-3: „Nu mi-a plăcut! Deloc!”

Mihai Stoica nu a fost încântat de energia adusă de pe bancă de jucătorii care au intrat cu FC U Craiova 1948. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB consideră că aceștia au fost individualiști. Andrei Cordea, Ovidiu Popescu, Valentin Gheorghe și Mihai Lixandru au fost rezervele utilizate de Chalarambous cu FC U Craiova 1948.

„Singurul lucru care nu a fost pe placul meu a fost cum au intrat cei de pe bancă. Nu mi-a plăcut! Deloc! Nimeni din cei care au intrat! Da, e foarte adevărat (n.r – că Edjouma a marcat din pasa lui Cordea), dar nu mi-a plăcut atitudinea cu care au intrat, faptul că au fost individualiști sau că alții au fost absenți.

ADVERTISEMENT

Tocmai d-aia e de remarcat cum au jucat Șut și Djokovic în absența celor care au ieșit. Pantea a fost și el impecabil. Da, m-au deranjat foarte tare. Dacă vor avea atitudinea asta, nu e în regulă deloc. O măsură punitivă pentru cei care au intrat ar fi să meargă și să vadă cum au jucat înainte să intre ei.

Uite cât de repede a jucat Băluță, cât de altruist a fost Băluță. Singura chestie bună a fost golul 3. În rest, au pierdut toate mingile și au arătat de ce încep pe bancă, deși unii erau obișnuiți să fie titulari”, au fost cuvintele lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, despre venirea lui Nicolae Dică la FC U Craiova 1948: „I-am dat dat noi o mână de ajutor”

Nicolae Dică a revenit în SuperLiga, după despărțirea de CS Mioveni. Fostul antrenor al celor de la FCSB a preluat banca lui FC U Craiova 1948. Mihai Stoica a mărturisit că a stat de vorbă cu Adrian Mititelu, însă patronul oltenilor nu a lăsat de înțeles că Dică urma să devină noul „principal” al formației din Bănie.

„Nu știam absolut nimic. Chiar am stat de vorbă înainte de meci cu Adrian Mititelu, am abordat multe subiecte, dar deloc despre Dică. Cert este că erau destul de încrezători cum se prezenta echipa la meciul cu noi.

I-am dat dat noi o mână de ajutor lui Nicolae Dică. Sper ca în noiembrie să ne întâlnim acolo şi să bem o cafea împreună”, a încheiat Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Dinamo

ADVERTISEMENT