Life

Situație fără precedent la America Express. Nicio echipă n-am mai făcut asta, Irinei Fodor nu i-a venit să creadă: “Vă rog frumos…”

Ce situație fără precedent a avut loc la America Express 2023. Nicio echipă nu a mai făcut asta înainte, iar Irinei Fodor nu i-a venit să creadă.
29.11.2023 | 20:39
Situatie fara precedent la America Express Nicio echipa nam mai facut asta Irinei Fodor nu ia venit sa creada Va rog frumos
Ce s-a întâmplat la America Express. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A avut loc o situație fără precedent la America Express, în ediția difuzată luni. Chiar și Irina Fodor a fost surprinsă de ceea ce s-a întâmplat, așa că a atenționat una dintre echipe.

Situație fără precedent la America Express. Ce a făcut una dintre echipe

În ediția 26 a reality show-ului America Express, una dintre echipe a primit o atenționare din partea prezentatoarei, Irina Fodor. Este vorba despre Tony și Ada Galeș.

ADVERTISEMENT

A fost o zi dificilă pentru concurenții emisiunii, care predat lecții de desen la o școală, după care au fost nevoiți să-și curețe cămașa murdărită de copii în timpul cursurilor.

După ce a văzut fotografia cu dovada, Irina Fodor a oferit indicații pentru următoarea misiune. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost primele care au ajuns.

ADVERTISEMENT

“Sombrero Homero Ortega este cel mai important producător de pălării din țară, celebru în toată lumea pentru faimoasele pălării Panama, care nu sunt din Panama, ci din Ecuador. Pentru a învăța adevărata poveste a acestor pălării o să lucrați la această fabrică.

Dacă sunteți prima echipă care a ajuns, atunci alegeți o misiune pentru voi, dar și pentru ceilalți. Unele dintre sarcini sunt mai grele și durează mai mult decât celelalte. Spuneți judecătorului ce ați ales și începeți munca”, este misiunea pe care au avut-o concurenții rămași.

ADVERTISEMENT

Laura și Sânziana au putut alege misiunile pentru celelalte echipe, dat fiind faptul că au ajuns primele. Mai exact, concurenții rămași s-au ocupat de decolorarea paielor.

“Cel mai important proces este decolorarea paielor. Pălăriile se împăturesc și se țin mai multe zile, apoi trebuie întoarse pentru ca decolorarea să se poată face perfect. Când s-au decolorat perfect, pălăriile se pun în suporturile de lemn”, a fost misiune aleasă de cele două.

ADVERTISEMENT

Ce au făcut Tony și Ada Galeș

Tony și Ada Galeș au coborât din mașină și au văzut steagul America Express, așa că au mers să o salute pe Irina Fodor. “Ce faceți, drăguțele mele? Am o întrebare pentru voi. Voi ați făcut toate misiunile până să ajungeți la mine?”, le-a întrebat prezentatoarea.

“Da”, a răspuns Ada Galeș. După aceea, Irina Fodor le-a spus că ar fi trebuit să citească cu atenție plicul și să fugă pentru a duce la bun sfârșit misiunea rămasă.

Cele două nu au fost atente la misiune, așa că oprirea le-a costat, pentru că au pierdut mult timp din cursă. Prezentatoarea le-a informat că va fi prin preajmă, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să vină direct la ea.

“Ați citit cu atenție plicul, vă rog frumos? Mesajul primit! Trebuie să fugiți în momentul ăsta și să faceți misiunea pe care o mai aveți de făcut, pentru că nu sunteți atente.

Eu sunt prin preajmă, dar asta nu înseamnă că trebuie să veniți direct la mine. Fugiți, dragile mele, pentru că voi mai aveți treabă!”, le-a mai spus vedeta, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT