Life

Situație fără precedent la America Express. Nicio echipă n-am mai făcut asta, Irinei Fodor nu i-a venit să creadă: “Vă rog frumos…”

Ce situație fără precedent a avut loc la America Express 2023. Nicio echipă nu a mai făcut asta înainte, iar Irinei Fodor nu i-a venit să creadă.
29.11.2023 | 20:39
Situatie fara precedent la America Express Nicio echipa nam mai facut asta Irinei Fodor nu ia venit sa creada Va rog frumos
Ce s-a întâmplat la America Express. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A avut loc o situație fără precedent la America Express, în ediția difuzată luni. Chiar și Irina Fodor a fost surprinsă de ceea ce s-a întâmplat, așa că a atenționat una dintre echipe.

Situație fără precedent la America Express. Ce a făcut una dintre echipe

În ediția 26 a reality show-ului America Express, una dintre echipe a primit o atenționare din partea prezentatoarei, Irina Fodor. Este vorba despre Tony și Ada Galeș.

ADVERTISEMENT

A fost o zi dificilă pentru concurenții emisiunii, care predat lecții de desen la o școală, după care au fost nevoiți să-și curețe cămașa murdărită de copii în timpul cursurilor.

După ce a văzut fotografia cu dovada, Irina Fodor a oferit indicații pentru următoarea misiune. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost primele care au ajuns.

ADVERTISEMENT

“Sombrero Homero Ortega este cel mai important producător de pălării din țară, celebru în toată lumea pentru faimoasele pălării Panama, care nu sunt din Panama, ci din Ecuador. Pentru a învăța adevărata poveste a acestor pălării o să lucrați la această fabrică.

Dacă sunteți prima echipă care a ajuns, atunci alegeți o misiune pentru voi, dar și pentru ceilalți. Unele dintre sarcini sunt mai grele și durează mai mult decât celelalte. Spuneți judecătorului ce ați ales și începeți munca”, este misiunea pe care au avut-o concurenții rămași.

ADVERTISEMENT

Laura și Sânziana au putut alege misiunile pentru celelalte echipe, dat fiind faptul că au ajuns primele. Mai exact, concurenții rămași s-au ocupat de decolorarea paielor.

“Cel mai important proces este decolorarea paielor. Pălăriile se împăturesc și se țin mai multe zile, apoi trebuie întoarse pentru ca decolorarea să se poată face perfect. Când s-au decolorat perfect, pălăriile se pun în suporturile de lemn”, a fost misiune aleasă de cele două.

ADVERTISEMENT

Ce au făcut Tony și Ada Galeș

Tony și Ada Galeș au coborât din mașină și au văzut steagul America Express, așa că au mers să o salute pe Irina Fodor. “Ce faceți, drăguțele mele? Am o întrebare pentru voi. Voi ați făcut toate misiunile până să ajungeți la mine?”, le-a întrebat prezentatoarea.

“Da”, a răspuns Ada Galeș. După aceea, Irina Fodor le-a spus că ar fi trebuit să citească cu atenție plicul și să fugă pentru a duce la bun sfârșit misiunea rămasă.

Cele două nu au fost atente la misiune, așa că oprirea le-a costat, pentru că au pierdut mult timp din cursă. Prezentatoarea le-a informat că va fi prin preajmă, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să vină direct la ea.

“Ați citit cu atenție plicul, vă rog frumos? Mesajul primit! Trebuie să fugiți în momentul ăsta și să faceți misiunea pe care o mai aveți de făcut, pentru că nu sunteți atente.

Eu sunt prin preajmă, dar asta nu înseamnă că trebuie să veniți direct la mine. Fugiți, dragile mele, pentru că voi mai aveți treabă!”, le-a mai spus vedeta, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"Măcar Roger și Serena s-au retras cu demnitate!" Rafael Nadal, "mitraliat" după ultima apariție: "E oribil! Rușine!"
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
"Câinele s-a oprit, a înţepenit. În faţa lui era o vietate care umbla în patru labe". O femeie care se crede pisică, apariţie şocantă într-un parc din Arad
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Secretele dușmăniei dintre prințul William și fratele său Harry
Secretele dușmăniei dintre prințul William și fratele său Harry
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu...
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu toții am crezut altceva, însă adevărul este uimitor!
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne...
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne dă fiori: „Sunt lucruri curioase cu Vrancea”