News

Situație halucinantă în București. Proprietara unui apartament s-a trezit cu o familie necunoscută în casă

Proprietara unui apartament din București a constatat că o familie necunoscută s-a mutat în casa ei. Caz halucinant în Sectorul 5.
20.03.2024 | 13:47
Situatie halucinanta in Bucuresti Proprietara unui apartament sa trezit cu o familie necunoscuta in casa
Proprietara unui apartament s-a trezit cu o familie necunoscută în casă. colaj Fanatik/ Foto Hepta/ captură Digi 24
ADVERTISEMENT

Un caz halucinant iese la iveală, după ce proprietara unui apartament din București s-a trezit cu o familie necunoscută în casă. Femeia a trecut printr-un șoc atunci când a găsit încuietoarea de la ușă schimbată.

Proprietara unui apartament din București a găsit persoane necunoscute în propria casă

În interiorul locuinței se aflau o femeie și cei șase copii ai săi. Proprietara, o pensionară de 65 de ani, nu locuiește în apartamentul respectiv, aflat în sectorul 5 din București. Casa este păstrată pentru fiul ei, care stă aici periodic, atunci când se întoarce din afara țării.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, pensionara a venit la apartament pentru a verifica dacă totul este în regulă. Când a ajuns, femeia a avut parte de o surpriză neplăcută, găsind încuietoarea schimbată. A bătut la ușă și a constatat că în propria casă se afla o familie cu șase copii.

Proprietara spune că nu știe cum respectiva a ajuns în apartament. În momentul în care i-a cerut explicații, intrusa a spus că ar fi închiriat locuința de la nora pensionarei. Însă, proprietara susține că nu are o noră.

ADVERTISEMENT

Familia nu a putut fi evacuată

Pentru că familia cu cei șase copii a refuzat să părăsească apartamentul, pensionara a sunat la poliție. Cu toate acestea, femeia nu a putut fi evacuată, deoarece în astfel de cazuri măsura poate fi aplicată doar prin ordin judecătoresc.

De altfel, femeia care ar fi ocupat ilegal casa pensionarei spune că nu are contract de închiriere, deoarece „nu se închiriază cu contract în ghetou”. Ea susține că nu va pleca decât printr-un ordin judecătoresc.

ADVERTISEMENT

„Cum am pipăit pe acolo dau de găurile pe care le-a făcut de a putut să schimbe butucul. Spunea că nu m-a văzut niciodată, ca și cum casa ar fi fost una în paragină.

Căsuța mea era ca o floare, îngrijită cu tot strictul necesar. Ei au acum toate condițiile”, a declarat Maria, proprietara apartamentului, potrivit Digi 24. Polițiștii Capitalei au făcut cercetări la fața locului, însă nu au putut să o dea afară pe femeie.

ADVERTISEMENT

Conform oamenilor legii, verificările sunt continuate sub supravegherea parchetului, pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare de posesie, faptă care se pedepsește cu închisoarea de la un an la cinci ani ori cu amendă.

 

ADVERTISEMENT
Tags: