Sport

Situație inedită la Sepsi – CFR Cluj! Ce s-a întâmplat în primul „11” al oaspeților înainte de start

Situație inedită înainte de fluierul de start al meciului Sepsi - CFR Cluj. A avut loc o modificare de ultim moment în tabăra oaspeților.
29.03.2024 | 20:58
Situatie inedita la Sepsi  CFR Cluj Ce sa intamplat in primul 11 al oaspetilor inainte de start
Unul dintre jucătorii de la CFR Cluj s-a accidentat la încălzire înainte de meciul cu Sepsi. Foto: Facebook - @CFR Cluj.
ADVERTISEMENT

Sepsi și CFR Cluj deschid a doua rundă din play-off-ul SuperLigii la Sfântu Gheorghe. Echipa lui Adrian Mutu are nevoie de victorie pentru a reveni pe locul 2. Un lucru neobișnuit s-a petrecut cu câteva momente înainte de fluierul de start al „centralului” George Găman.

Situație inedită la Sepsi – CFR Cluj! Ce s-a întâmplat în primul „11” al oaspeților înainte de start

CFR Cluj a anunțat echipa de start pentru meciul cu Sepsi cu aproximativ o oră înainte de meciul de la Sf. Gheorghe. Adrian Mutu a ales să se bazeze pe linia defensivă formată din Cristi Manea, Boben, Kresic și Mario Camora.

ADVERTISEMENT

Echipa finanțată de Neluțu Varga a fost nevoită să ia o decizie importantă cu câteva minute înainte de startul meciului. Anton Kresic, anunțat titular, s-a accidentat la încălzire și nu a mai putut intra pe teren. Astfel, Adrian Mutu a făcut o schimbare de ultim moment.

„Briliantul” l-a introdus în echipa de start pe Vasile Mogoș. Fundaș dreapta de meserie, Mogoș face pereche în centrul apărării cu Boben contra lui Sepsi, în timp ce în zonele laterale ale apărării sunt folosiți Cristi Manea (dreapta) și Mario Camora (stânga).

ADVERTISEMENT

Vasile Mogoș s-a accidentat în cantonamentul naționalei României

Vasile Mogoș a fost convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele echipei naționale cu Irlanda de Nord (1-1) și Columbia (2-3). Fundașul dreapta în vârstă de 31 de ani s-a accidentat în duelul de pe Arena Națională și a părăsit cantonamentul „tricolorilor”, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

”Îmi amintesc că am încercat să trimit mingea în careu cu capul, amândoi, eu și adversarul, am sărit spre ea, dar în încercarea de a lovi balonul, m-a lovit puternic cu capul în tâmplă.

ADVERTISEMENT

M-a lovit direct în tâmplă, iar pe moment credeam că am o rană deschisă, că mi-ar curge sânge, dar nu era așa. M-am ridicat, am reintrat în joc dar, la următoarea fază, pe teren am simțit că-mi pierd cunoștința”, a spus Vasile Mogoș, pentru FANATIK.

  • 5 apariții are Vasile Mogoș în echipa națională a României

Start încins în Sepsi – CFR Cluj. Daniel Bîrligea a cerut penalty

În minutul 3 al meciului, Daniel Bîrligea a fost lansat excelent de Ciprian Deac. Atacantul a pătruns în careu, însă și-a prelungit prea mult mingea. Bîrligea a căzut în careu după un presupus contact cu Roland Niczuly, revenit între buturi după o accidentare.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a cerut lovitură de la 11 metri, însă „centralul” George Găman a lăsat jocul să continue. Faza a fost analizată în camera VAR, iar decizia din teren a arbitrului a rămas valabilă.

ADVERTISEMENT
Tags: