Sport

Vasile Mogoș ratează amicalul România – Columbia, de la Madrid. Anunțul făcut de FRF. Update exclusiv

Fundașul lui CFR Cluj a fost schimbat la pauza meciului cu Irlanda de Nord și transportat la spital, după ce s-a ciocnit cap în cap cu un adversar. Mogoș a suferit o comoție
23.03.2024 | 19:23
Vasile Mogos rateaza amicalul Romania  Columbia de la Madrid Anuntul facut de FRF Update exclusiv
Tatuajul inedit cu care a impresionat Vasile Mogoș în România - Irlanda de Nord. De ce a fost schimbat la pauză. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
23-03-2024
17:23

FRF confirmă FANATIK: Mogoș a devenit indisponibil

FRF a confirmat informația FANATIK referitoare la faptul că Vasile Mogoș nu va face deplasare la Madrid pentru amicalul cu Columbia. Edi Iordănescu nu va chema în locul lui alt jucător.

”Lotul deplasat în Spania pentru partida cu selecționata Columbiei va număra 28 de jucători. După ce ieri Nicușor Bancu a plecat la club, mâine va părăsi cantonamentul și Vasile Mogoș. Fundașul dreapta a suferit o contuzie puternică la cap în prima repriză a meciului de aseară și a devenit indisponibil pentru partida de marți.

În urma investigațiilor amănunțite efectuate azi-noapte la spitalul Floreasca s-a constatat că jucătorul e în afara oricărui pericol, însă i s-au recomandat câteva zile de repaus. Staff-ul echipei naționale le urează însănatoșire rapidă celor doi, Nicușor Bancu și Vasile Mogoș, și îi așteaptă la viitoarele acțiuni ale tricolorilor”, se arată într-un comunicat FRF remis în această seară.

În lot sunt patru fundași laterali: Andrei Rațiu, Cristi Manea, Deian Sorescu și Raul Opruț.

23-03-2024
12:22

Vasile Mogoș, out cu Columbia

Vasile Mogoș a fost diagnosticat cu comoție cerebrală după ce s-a ciocnit violent cap în cap cu Brodie Spencer, într-un duel pentru minge, în finalul primei reprize.

Fundașul dreapta de la CFR Cluj a fost schimbat la pauză, cu Deian Sorescu, și transportat de urgență la spital. ”Mogoș este în siguranță, dar nu poate juca contra Columbiei”, au transmis pentru FANATIK apropiații tricolorului.

Vasiel Mogoș (31 de ani) a surprins cu un tatuaj inedit în meciul de verificare pe care „tricolorii” l-au disputat în compania Irlandei de Nord. Din păcate, fundașul lui CFR Cluj s-a accidentat și a fost schimbat la pauză.

Vasile Mogoș, tatuaj inedit. Mesajul cu care a surprins în România – Irlanda de Nord

Vasile Mogoș a fost una dintre surprizele lui Edi Iordănescu pentru amicalul România – Irlanda de Nord. Fotbalistul lui CFR Cluj a fost utilizat în flancul drept al apărării, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Fundașul în vârstă de 31 de ani s-a numărat printre jucătorii care au greșit la golul prin care britanicii au deschis scorul, dar n-a făcut rabat de efort și atitudine. Acest lucru s-a văzut în special înaintea pauzei, când a riscat o accidentare destul de gravă.

În tentativa de a ține o minge în teren, Mogoș a sărit la cap cu Brodie Spencer și s-a lovit brutal cu jucătorul de la Huddersfield Town. Fundașul nostru dreapta a avut nevoie de îngrijiri medicale după acest duel.

ADVERTISEMENT
mogoș sare la cap cu spencer
Vasile Mogoș și Brodie spencer se dau cap în cap în România – Irlanda de Nord. FOTO: captură Prima Tv

În timp ce văita după lovitura încasată de la adversarul său, lui Mogoș i s-a ridicat tricoul și astfel toți telespectatorii au putut vedea tatuajul inedit pe care fotbalistul lui CFR Cluj îl are în zona lombară.

„Cei 7 ani de acasă”, este mesajul pe care îl are scris pe spate Vasile Mogoș.

Din nefericire, Vasile Mogoș n-a mai putut continua meciul și după pauză. Astfel, în locul său, Edi Iordănescu l-a trimit în teren pe Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT
tatuaj mogoș
Tatuaj Vasile Mogoș, „Cei 7 ani de acasă”. FOTO: Captură Prima Tv

Vasile Mogoș evoluează pentru prima dată în SuperLiga începând din sezonul 2023-2024. Fundașul a semnat cu CFR Cluj, în vară, liber de contract după despărțirea de Crotone.

De-a lungul carierei, Mogoș a evoluat foarte mulți ani în Italia, la Asti, Real Vicenza, Delta Porto Talle, Lumezzane, Termo, Reggiana, Ascoli, Cremonese, Chievo și Crotone.

ADVERTISEMENT
  • 5 selecții are Vasile Mogoș la echipa națională a României