Life

Smiley, dezvăluiri despre momentele dificile din viață: ”Nu aveam bani să trecem strada”

Smiley a făcut dezvăluiri despre momentele dificile din viață. Cântărețul a spus cât de greu i-a fost la începutul carierei sale în muzică, în ceea ce privește partea financiară.
30.08.2022 | 00:44
Smiley dezvaluiri despre momentele dificile din viata Nu aveam bani sa trecem strada
Smiley, dezvăluiri despre începuturile carierei în muzică. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Smiley a vorbit în cadrul unui podcast despre începuturile carierei sale în muzică. Artistul a precizat cât de greu se descurca cu banii.

Smiley, începuturi dificile în lumea muzicii: ”Nu aveam bani de trecut strada”

Smiley și-a adus aminte cum a debutat în lumea artistică alături de Alex Velea. Potrivit spuselor sale, au fost momente când niciunul nu avea bani de trecut strada.

ADVERTISEMENT

Viața și-a pus amprenta asupra profesiei. Smiley a mai dezvăluit că piesa ”Am bani de tat, am datorii la stat” se bazează pe realitatea în care trăia el la acea vreme.

”Noi, înainte să facem albumul «Oficial îmi merge bine», nu aveam bani să trecem strada. Piesa «Am bani de dat, am datorii la stat», eu am făcut-o atunci când făceam «Oficial îmi merge bine», care a fost primul meu album solo, și noi aia trăiam”, a detaliat Smiley în podcastul PROFM #searadupa7 cu FERE.

ADVERTISEMENT

De altfel, Smiley a mai precizat că zilele bune din tinerețea lui se cunoșteau după faptul că avea ce să pună pe masă, mai exact, crenvurști cu muștar.

”Pe bune, aia cu «crenvurști cu muștar» pe care o zice Alex Velea în «Dincolo de cuvinte» e adevărată, dar asta era într-o zi bună.

ADVERTISEMENT

Noi aveam clipuri la televizor, piese la radio, dar noi nu aveam bani să trecem strada”, a mai precizat Smiley.

Situația financiară a lui Smiley din prezent

În prezent, Smiley are 39 de ani și o carieră de invidiat. Se spune că pentru a cânta live, la o nuntă, ar percepe o sumă de 12.000 de euro, pentru 50 de minute.

ADVERTISEMENT

De altfel, Smiley deține o casă de producție ”Hahaha Production”, este prezentator al emisiunii ”Românii au talent” și din toamnă va ocupa din nou scaunul de jurat de la ”Vocea României”.

Smiley se bucură în momentul de față nu doar de partea de financiară bună, ci și de rolul de părinte. Este tatăl lui Josephine, fetița lui, care a venit pe lume în martie 2021.

ADVERTISEMENT