Life

Smiley, imagine de milioane. Cum arăta când a debutat în muzică și prin ce schimbări a trecut de atunci

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală românească, de-a lungul carierei suferind foarte multe schimbări radicale.
19.07.2021 | 08:43
Smiley imagine de milioane Cum arata cand a debutat in muzica si prin ce schimbari a trecut de atunci
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la „Românii au talent” le-a arătat celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare cum arăta în perioada în care a debutat pe scena muzicală de la noi.

Schimbările care au intervenit în viața lui Smiley de atunci și până acum nu sunt puține, din toate punctele de vedere, așa cum se poate observa din imaginea de milioane postată de vedetă.

ADVERTISEMENT

Smiley, poză de la debutul în muzică. Ce modificări au apărut în viața lui

Cu părul scurt și cu un stil vestimentar diferit față de cel din prezent, Smiley demonstrează că știe să se adapteze vremurilor în ceea ce privește muzica pe care o compune de ani buni.

Artistul apare alături de colegul său de breaslă, Connect-R, alături de care a lansat recent o piesă. Cei doi au colaborat și în trecut, melodia de acum închizând gura celor care au spus că s-au certat.

ADVERTISEMENT

„Peste 15 ani poate mă fac blond”, este mesajul care însoțește imaginea publicată de fostul component al trupei Simplu, pe Instagram.

Mai mult decât atât, Connect-R are numai cuvinte de laudă la adresa amicului său, fiind impresionat de calitățile sale muzicale, dar și de compoziție, iubitul Ginei Pistol scriind versuri pentru mulți artiști români.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur mult că am făcut o piesă cu Smiley pe care eu îl consider poate cel mai mare star pop de la noi din țară.

Am mai lucrat cu el la începutul carierei mele și am rămas încă de atunci impresionat de calitățile lui de om de studio, de compozitor”, a spus fostul soț al cântăreței Misha, scrie kudika.ro.

ADVERTISEMENT

Cei doi artiști au reușit să lanseze piesa „Rita” după 12 ani în care fiecare s-a concentrat pe cariera personală. Melodia a fost ideea lui Connect-R, piesa fiind una de vară, foarte ritmată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Smiley, de la debutul în muzică până în prezent

Smiley a debutat în urmă cu aproximativ 20 de ani, cu trupa Simplu, care i-a adus faimă și succes. Începutul carierei solo s-a dovedit de bun augur pentru el, lansând piesă după piesă.

Juratul de la „Vocea României” a făcut schimbări și în viața personală în ultima vreme. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gina Pistol, care i-a dăruit o fetiță în urmă cu 4 luni.

ADVERTISEMENT