ADVERTISEMENT
Life

Smiley și Gina Pistol, evadare în natură cu fiica lor. Unde au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Smiley și Gina Pistol au avut parte de o evadare în natură alături de fiica lor. Iată unde au fost surprinși cei doi îndrăgostiți!
Autor: Andreea Stanaringa | 15.07.2021 | 15:51
Smiley și Gina Pistol, evadare în natură cu fiica lor. Unde au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în urmă cu câteva luni, iar micuța Josephine le ocupă tot timpul. Cei doi se bucură de viața alături de fetița lor, dar nu au uitat să profite de momentele romantice în doi.

ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți au plecat departe de aglomerație și s-au relaxat în natură. Mai mult, Smiley și Gina Pistol s-au fotografiat într-un cadru de vis, chiar la apus.

Smiley și Gina Pistol, evadare în natură cu fiica lor. Unde au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Cei doi au devenit părinți în luna martie și se bucură de viața alături de Josephine Ana, fetița lor.

ADVERTISEMENT

Împreună cu fiica lor, Smiley și Gina Pistol au evadat din agitația urbană și s-au relaxat undeva în natură. Apusul pe care l-au surprins le-a oferit un cadru cât se poate de romantic îndrăgostiților.

„Noi trei”, a scris Smiley pe InstaStory, semn că și fiica lor e cu ei, chiar dacă nu apare în cadru.

ADVERTISEMENT
Smiley și Gina Pistol, escapadă în natură
Smiley și Gina Pistol, escapadă în natură. Sursa foto: Instagram

De când a venit pe lume fiica lor, Smiley și Gina Pistol nu pleacă nicăieri fără ea. Chiar prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a declarat, recent, că a renunțat să-și ia multe haine cu ea atunci când pleacă în excursie.

„Ce sa zic…de când am devenit mamă am îmbrățișat ideea că trip-urile în care îmi luam jumătate din garderobă au rămas în urmă.

ADVERTISEMENT

Lucrurile copilei mele sunt acum cele care ocupă întregul bagaj, iar eu mă mulțumesc și cu o mică trusă”, spunea Gina Pistol, potrivit cancan.ro.

Smiley și Gina Pistol, cadou pentru fiica lor

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița în urmă cu câteva săptămâni. Evenimentul a fost unul discret și au fost invitați membri ai familiei și prieteni apropiați ai cuplului.

ADVERTISEMENT

Cei doi părinți i-au făcut un cadou special micuței Josephine cu această ocazie. Mai exact, fetița a primit un tablou au hartă astrală cu ziua și ora la care cea mică s-a născut.

Numele fetiței a fost scris pe hartă stelară, iar lături cei doi părinți au scris niște versuri dintr-o melodie a lui Smiley pentru a-și exprima dragostea față de rodul iubirii lor.

ADVERTISEMENT

„Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e răsărit,/ Ne-ai arătat că până acum,/ Noi nu am mai iubit,/ Pe nimeni…Pe nimeni până la tine”, au fost versurile scrise pe tablou.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!