Life

Smiley l-a lăsat mască pe Mihai Morar. Unde s-a gândit să facă petrecerea burlacilor: “Mi se pare inutilă”

Smiley a făcut noi dezvăluiri despre nuntă, în fața lui Mihai Morar. Unde își dorește artistul să organizeze petrecere burlacilor?
20.05.2023 | 09:40
Smiley la lasat masca pe Mihai Morar Unde sa gandit sa faca petrecerea burlacilor Mi se pare inutila
Smiley a făcut noi dezvăluiri înainte de nuntă. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Smiley a făcut noi dezvăluiri despre nuntă. A mai rămas puțin până când el și Gina Pistol se vor căsători, iar pregătirile sunt în toi, însă evenimentul va fi unul atipic pe alocuri. Ce destinație inedită a ales vedeta Pro TV pentru petrecerea burlacilor.

Smiley, declarații neașteptate despre nuntă. Unde va face petrecerea burlacilor

De când au dezvăluit că se vor căsători, Smiley și Gina Pistol vorbesc adesea despre nuntă. Până la marele eveniment care va avea loc la sfârșitul lunii mai, ei au multe lucruri de pus la punct. Și-au ales ținutele și meniul, dar mai sunt câteva detalii de rezolvat.

ADVERTISEMENT

Despre acest subiect a discutat de curând artistul, care a fost invitat la Radio Zu. Smiley a mărturisit că vor avea o nuntă atipică. Multe tradiții nu se vor respecta. Nici de superstiții nu prea o să se țină cont.

Deși se spune că aduce ghinion ca mireasa sa cânte în ziua cea mare, este posibil ca Gina Pistol să încalce această regulă. Totuși, sunt și obiceiuri care le-au stârnit curiozitatea viitorilor miri și vor să le pună în practică.

ADVERTISEMENT

Cât despre piesa de la dansul mirilor, încă sunt indeciși, având în vedere că au mai multe melodii care le definesc relația. „Nici la asta nu m-am hotărât. Nu știm, pentru că noi nu avem o piesă a noastră. Noi aveam albume întregi. Explicați-mi asta cu colacul și cu găina. Dacă mă vede Gina bărbierit….”, a spus Smiley la Radio ZU.

În plus, Smiley a mărturisit că vor avea două perechi de nași la nuntă. „Am nașii lui Josephine și nașii noștri de căsătorie, prieteni vechi. Sunt pregătit. Nu sunt pregătit cu tradițiile astea.

ADVERTISEMENT

Mă interesează dansul găinii. Vreau să mi se trimită un tutorial. Sigur Gina va cânta la nuntă. Sunt foarte multe chestii și momente intime pe care dacă le împărtășești cu alți oameni public își pierd magia”, a completat vedeta.

Smiley, despre petrecerea burlacilor

Cât despre petrecerea burlacilor, pe care majoritatea bărbaților și-o doresc înainte de nuntă, Smiley a spus că i se pare inutilă. „Nu mai atâția prieteni burlaci și mi se pare inutilă. Să vă explic unde m-am gândit să îmi fac petrecerea burlacilor.

ADVERTISEMENT

La Athos. E muntele burlacilor. E frumos. Am fost de mai multe ori. (…) Cine face nunta a doua oară în viață, e puternic. Deci, Gina a făcut cursurile de make-up ca să se poate face singură, în general”, a explicat Smiley, spre mirarea lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT