Life

Smiley, melodie lansată înainte de nunta cu Gina Pistol. Mii de vizualizări în primele minute

Smiley, melodie lansată înainte de nunta cu partenera lui de viață și mama fetiței sale. A strâns mii de vizulizări în primele minute.
03.05.2023 | 20:32
Smiley melodie lansata inainte de nunta cu Gina Pistol Mii de vizualizari in primele minute
Smiley a lansat o melodie înainte de nunta cu Gina Pistol. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Smiley a lansat o melodie înainte de nunta cu Gina Pistol. Piesa a avut mii de vizualizări încă din primele minute de la apariție pe Youtube!

Smiley a lansat o melodie înainte de nunta cu Gina Pistol. Cum se cheamă

Smiley a lansat o melodie înainte de Surpriză! Cine va găti la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Câți oaspeți sunt așteptați la marele eveniment: „Aia e”. Aceasta este un fel de imn al oamenilor fără regrete, care cred în ceea ce le este dat să aibă.

ADVERTISEMENT

Smiley spunea că acesta este o piesă pentru persoanele care aleg să își vadă viața cu optimism, indiferent ce se întâmplă în viața lor.

Artistul care a anunțat că se va căsători cu iubita lui a spus că toți ar trebui să ne bucurăm de prezent. Trecutul ar trebui să rămână acolo unde este, în spate. Piesa a strâns în primele ore câteva zeci de mii de vizualizări.

ADVERTISEMENT

„Aia e – este despre fiecare dintre noi. Despre noi, cei care vedem viața cu optimism, cei care nu ne dăm bătuți și trecem peste orice cu zâmbetul pe buze.

Bucură-te de prezent, lasă trecutul, spune AIA E și mergi mai departe!”, a scris Smiley pe Youtube despre melodie.

ADVERTISEMENT

Smiley a cerut-o de soție pe Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol se vor căsători în curând. Andrei Maria a cerut-o de soție pe mama fetiței sale, iar acum cei doi se ocupă de pregătirea propriei nunți.

Acest lucru s-a dovedit a fi destul de dificil pentru Gina Pistol, care mărturisit că deja are dureri de cap din cauza planificării evenimentului.

ADVERTISEMENT

„Nu știu alții cum sunt, dar eu de când îmi organizez nunta simt că o iau razna. Spuneți-mi vă rog că și voi ați trecut prin aceeași nebunie. Eram eu un pic dusă, dar acum se accentuează!”, a spus Gina pe Instastory.

Smiley a ales un moment intim pentru a o cere de soție pe Gina Pistol. Artistul și iubita lui se aflau acasă cu fetița lor, moment în care i-a arătat inelul și i-a pus marea întrebare Ginei Pistol.

ADVERTISEMENT