Life

Smiley, pus la zid de urmăritorii săi pe internet. Gestul făcut de prezentatorul de la Românii au talent

Smiley a atras un val de criticii dure din partea urmăritorilor săi. Ultimul clip video postat de artist i-a dezamăgit pe foarte mulți internauți, care au reacționat rapid.
24.02.2023 | 18:12
Smiley pus la zid de urmaritorii sai pe internet Gestul facut de prezentatorul de la Romanii au talent
Smiley, criticat de internauți pentru gestul său. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Se menține în topurile muzicale de ani buni și nu este piesă pe care cineva să nu fi auzit-o măcar odată. Iată însă că celebritatea vine și cu o serie de neplăceri, iar asta o știe toată lumea.

Smiley, criticat de internauți după ultima sa postare

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în urmă cu aproape doi ani de zile. Deși mulți i-au felicitat și s-au bucurat de faptul că ambii parteneri se bucură de o astfel de experiență pentru prima oară în viața lor, iată că sunt și lucruri care nu sunt deloc pe placul internauților.

ADVERTISEMENT

La fel ca și iubita sa, Gina Pistol, Smiley este destule de activ pe rețelele de socializare și își ține la curent fanii cu mai tot ceea ce se întâmplă în viața sa. Așa a făcut și  de această dată, neștiind probabil că ar putea atrage un val de comentarii negative din partea internauților.

Smiley este îndrăgostit de fiica sa, Josephine, iar recent, a postat un videoclip alături de aceasta. Cei doi dansează împreună, iar momentul tată-fiică este unul cu adevărat emoționant. Totuși, dacă o mare parte dintre urmăritorii artistului i-au felicitat pentru modul în care se ocupă de fiica sa, iată că au fost și păreri contra.

ADVERTISEMENT

Mai exact, unele persoane au fost deranjate de faptul că atât Smiley cât și Gina Pistol preferă să nu îi arate chipul micuței Josephine publicului larg, după aproape doi ani de zile. Mulți se întreabă ce se poate întâmpla dacă fanii acestuia îi vor vedea fața micuței, în timp ce alții se gândesc la motivul unei astfel de decizii.

„Ce se întâmplă dacă lași să-i vedem fața??”, „Care e faza că nu-i arăți fățuca deloc?”, „Vrem să-i vedem fățuca. Te rugăm tăticule.”, „Poate o vedem și noi cu fața până pe la 7 ani! În rest este adorabilă cum dansează cu tati”, sunt doar o parte dintre cometariile pe care Smiley le-a primit la postarea sa.

ADVERTISEMENT

Smiley, mai fericit ca oricând de când a devenit tată

Iar Smiley și Gina Pistol nu sunt singurii care preferă să nu se afișeze atât de mult cu Josephine. Și Adelina Pestrițu a ținut-o departe de camera de filmat pe fiica sa, Zenaida, o bună perioadă de timp, de abia anul trecut fanii având oportunitatea de a o vedea.

Să nu uităm că pentru Smiley, Josephine înseamnă extrem de mult. Artistul povestea la un moment dat că se simte mult mai bogat de când a devenit tată și că atât el cât și Gina Pistol sunt recunoscători pentru darul primit de la Dumnezeu. Tot atunci, el spunea și că dacă va mai apărea un nou membru al familiei, acesta va fi primit cu mare drag.

ADVERTISEMENT

”Totul are o însemnătate mai mare, totul este mai intens. Am o bucurie mult mai mare și parcă nimic nu e mai important decât sănătatea familiei mele și timpul petrecut cu familia mea.”, dezvăluia la un moment dat, Smiley, într-un interviu acordat pentru click.ro.

ADVERTISEMENT