Life

Smiley, uluit la Românii au Talent. Cine este concurenta care seamănă leit cu mama lui

05.04.2021 | 21:53
Smiley uluit la Romanii au Talent Cine este concurenta care seamana leit cu mama lui
ADVERTISEMENT

Avem parte de o nouă seară plină de surprize la ProTV. Atunci când familia Bratosin a apărut pe scenă, Smiley a rămas uluit la Românii au Talent, sezonul 11. Asta pentru că femeia, care a venit însoțită de copiii ei, îi amintește artistului chiar de propria lui mamă.

Familia Bratosin a făcut senzație pe scena Românii au Talent. Mama a cântat minunat, alături de fiul și fiica ei. Mihai, Diana și Andreea sunt originari din comuna Popești, județul Vrancea.

ADVERTISEMENT

“Suntem familia Bratosin, Mihai, Diana şi Andreea, venim din comuna Popeşti, judeţul Vrancea. Am venit aici să vă prezentăm un moment de familie. Este emoţionant să cânt cu ambii copii pe scenă, e un sentiment pe care nu-l pot descrie în cuvinte. Exact asta îmi şi doresc, să emoţionăm juriul.

Mihai cântă de la vârsta de patru ani, fiind descoperit de sora lui, care deja făcea studii de canto de la vârsta de 8 ani. Eu dintotdeauna mi-am dorit să cânt, doar că la momentul respectiv nu existau oportunităţi financiare”, a mărturisit mama copiilor.

ADVERTISEMENT
familia-bratosin
Diana, mama din familia Bratosin, i-a amintit lui Smiley de mama lui. Sursă foto: Captură ProTV

Smiley a fost uluit la Românii au Talent. Cine este concurenta care seamănă cu mama lui

Înainte ca Smiley să afirme că Diana, mama cu voce de aur, seamănă cu mama lui, Andra a ținut și ea să spună câteva cuvinte despre momentul artistic. Jurata Românii au Talent a fost foarte plăcut impresionată.

“Mie mi-a plăcut foarte mult, mi-a plăcut că a plecat toată puterea asta de la mami. Mami v-a tras după ea cu putere şi cu emoţie. Frumoasă interpretarea şi ideea de a cânta împreună. Mi se pare de trei ori mai frumos decât dacă aţi veni fiecare singur să interpretaţi.

ADVERTISEMENT

Emoţia a ajuns la mine şi bucuria să văd o familie atât de frumoasă, o familie muzicală pe scena de la Românii au Talent. Bravo!”, a spus Andra.

Mama si bunica lui Smiley
Smiley, alături de mama și bunica lui. Sursă foto: Facebook

“Parcă o văd pe mama. Felicitări că ţineţi familia împreună, felicitări că aveţi pasiuni comune şi e foarte frumos că aţi făcut momentul ăsta cu toată familia”, a replicat Smiley.

ADVERTISEMENT

“Mi-a făcut o deosebită plăcere să vă ascult şi să vă văd împreună, uniţi, aşa cum sunteţi în viaţă şi prin muzică”, a mai spus şi Alexandra Dinu. Cei trei talentați au primit 4 de DA și merg în etapa următoare.

ADVERTISEMENT