News

Șofer de 23 de ani, urmărit de polițiștii din Capitală. Ce au descoperit când l-au scos cu forța din autoturism. VIDEO

Un șofer de 23 de ani a fost urmărit de polițiștii din București, după ce a fugit de ei. A fost prins și scos cu forța din mașină.
07.01.2024 | 17:19
Sofer de 23 de ani urmarit de politistii din Capitala Ce au descoperit cand lau scos cu forta din autoturism VIDEO
Șofer de 23 de ani, urmărit de polițiștii din Capitală. colaj Fanatik/ Foto captură Tik Tok
ADVERTISEMENT

Un șofer de 23 de ani a fost urmărit de polițiștii din Capitală, duminică, deoarece nu a oprit la semnalele acestora și a fugit de ei. În cele din urmă, tânărul a fost prins de oamenii legii, care au descoperit din ce cauză fugea conducătorul auto.

Un șofer de 23 de ani, urmărit de polițiștii din București

Urmărire ca în filme, duminică, pe străzile din Sectorul 5, București. Agenții rutieri au făcut semn șoferului unei mașini să oprească, pentru un control de rutină. Însă, tânărul de 23 de ani și-a continuat drumul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

ADVERTISEMENT

El a încercat să scape de polițiști, astfel și-a continuat drumul spre Piața Rahova. Oamenii legii au pornit în urmărirea individului, reușind să îl blocheze și să îl scoată cu forța din autoturism. Întreaga scenă a fost filmată de un alt participant la trafic și publicată în mediul online.

“Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat și a continuat deplasarea către Piața Rahova, încercând să se sustragă controlului.”, transmit agenții.

ADVERTISEMENT

În acest context, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi, reușind blocarea acestuia, extragerea conducătorului auto și imobilizarea acestuia, prin utilizarea mijloacelor din dotare și a forței”, au informat polițiștii Capitalei.

Așa cum era de așteptat, agenții au aflat că șoferul s-a urcat la volan încălcând legea. Mai exact, tânărul de 23 de ani avea dreptul de a conduce suspendat. Totodată, mașina pe care o conducea nu era înmatriculată, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare nu îi aparțineau.

ADVERTISEMENT

În urma faptei sale, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor contra siguranței circulației pe drumurile publice de conducere a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare și conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Un șofer care fugea de poliție a provocat un accident grav

Amintim că în luna noiembrie un accident rutier a avut loc în Arad, după ce un alt șofer care fugea de poliție a intrat cu autoturismul într-un parapet. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, și-a tăiat ambele picioare în urma tragicului incident.

ADVERTISEMENT

Agenții de poliție din Arad au aflat că respectivul conducător auto avea permisul auto suspendat. Pe scaunul din dreapta se afla un pasager, care a suferit, și el, răni grave, în urma inconștienței șoferului de 39 de ani.

 

 

ADVERTISEMENT