News

Şofer de 34 de ani, mort într-un acident în Dolj. Imagini cumplite de la locul tragediei

Tragedie în Dolj. Accident mortal în afara localității Bratovoești, unde un șofer de 34 de ani și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu mașina
04.03.2024 | 11:33
Sofer de 34 de ani mort intrun acident in Dolj Imagini cumplite de la locul tragediei
Bărbat de 34 de ani decedat în urma unui accident grav pe o șosea din Dolj. Sursa foto: Colaj Fanatik / cronicaolteniei.ro / observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Un tragic accident a avut loc pe DN 55, în afara localității Bratovoești, soldat cu pierderea vieții unui bărbat în vârstă de 34 de ani. Intervenție de amploare a salvatorilor la fața locului.

Accident mortal pe o șosea din Dolj

Conform primelor cercetări desfășurate de poliție, individul, originar din comuna Rojiște, a condus un autoturism pe DN 55 și, din motive încă necunoscute ce urmează a fi stabilite în cadrul anchetei, și-a pierdut viața în urma impactului.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost alertat cu privire la producerea unui tragic accident rutier pe DN 55, în afara localității Bratovoești. O echipă de polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj s-a deplasat la fața locului și a constatat că șoferul din comuna Rojiște se afla în stare gravă.

„În dimineața zilei de 04 martie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN 55, în afara localității Bratovoești, a avut loc un accident rutier.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj, care au stabilit faptul că un bărbat de 34 de ani, din comuna Rojiște, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, din nefericire, bărbatul de 34 de ani a decedat.”

Care ar fi cauzele accidentului

Potrivit cronicaolteniei.ro, bărbatul ar fi pierdut controlul mașinii, aceasta răsturnându-se în afara părții carosabile. Cauzele exacte ale pierderii controlului asupra direcției de deplasare urmează a fi determinate în cadrul investigațiilor ulterioare.

ADVERTISEMENT

În contextul acestui accident, autoritățile au deschis un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, iar ancheta continuă în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc tragedia.

Impact fatal pentru o tânără în Brăila

O fată de doar 16 ani a murit în Brăila după ce mașina în care se afla s-a izbit puternic de mai mulți copaci. Conform polițiștilor, vehiculul era condus de către un individ în vârstă de 23 de ani, care a consumat alcool înainte de a conduce.

ADVERTISEMENT

Tânărul prezentând o concentrație alcoolică în aerul expirat de 0,66 mg/l alcool pur. Automobilul a intrat în coliziune cu mai mulți arbori aflați de-a lungul Drumului Județean 211 D, în localitatea Florica, situată în județul Brăila.

ADVERTISEMENT
Tags: