News

Șofer din România, prins cu o alcoolemie de 3,34 la mie. Poliția Română: ”Noi spunem că este o valoare demnă de stat prin curte”

În a doua zi de Paște, Poliția Română a demarat noi controale în trafic. Pentru un șofer din țară, sărbătorile au fost mult prea încărcate. El a fost prins cu o alcoolemie de 3,34 la mie.
25.04.2022 | 23:47
Sofer din Romania prins cu o alcoolemie de 334 la mie Politia Romana Noi spunem ca este o valoare demna de stat prin curte
Un șofer din România a fost prins de Poliție cu o alcoolemie record: 3,34 la mie. Sursa foto: Inquam Photos /George Călin
ADVERTISEMENT

Un șofer român a consumat peste măsură de Paște. Acesta a fost prins de Poliție când conducea cu o alcoolemie record pe Autostrada Soarelui.

Un șofer din România a fost prins de Poliție cu o alcoolemie record: 3,34 la mie!

Luni, în a doua zi de Paște, un șofer din România a fost prins la volan cu o alcoolemie de 3,34 mg/litru alcool pur în aerul expirat, anunță Poliția Română într-o postare pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Tot pe site-ul de socializare, instituția are și un sfat pentru cei care consumă cantități enorme de alcool: ”Stați prin curte, nu la volanul unui autovehicul”.

”A doua zi de Paște 2022. Ce părere aveți despre valoarea prezentată? Noi spunem că este o valoare demnă de stat prin curte, nu la volanul unui autovehicul!”, se arată în postarea online.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat internauții la această postare: ”Vă puteți imagina cât a avut în prima zi de Paște”

Postarea de pe Facebook a Poliției Române a adunat aproape 1.000 de comentarii. Cum era de așteptat, românii au dovedit din nou un simț al umorului desăvârșit. Iată câteva dintre mesaje:

”Vă puteți imagina cât a avut în prima zi de Paște?”

”Omul era în spiritul sărbătorilor, voi l-ați tulburat, nu e corect!”

”Îi iese 7 la mie în sânge. Unii după 6 sunt în comă alcoolic. Se pare că are antrenament, omul”.

ADVERTISEMENT

”Doar atât!!! Putea și mai mult, doar că s-a scumpit alcoolul și nu a mai avut bani!!! Minim o brățară la picior pentru cel puțin 9 luni ca măsura de corecție!”

Această ”descoperire” în trafic a Poliției Române nu este una singulară. Sâmbătă, în ajunul Învierii, alt șofer a fost prins drogat cu cocaină.

ADVERTISEMENT

”De sărbători, cel mai folosit praf este cel de copt. Însă, se pare că nu toată lumea gândește la fel… cel puțin nu protagonistul testării din imagine.

Prevenirea unor evenimente grave este la îndemâna oricărui participant la trafic: Folosește praful de copt!

Altele nu fac decât să vă strice aluatul…și sărbătorile!”, au scris reprezentanții Poliției pe Facebook.

Șofer fără permis, prins în timp ce făcea curse Uber

Tot de Paște, dar în prima zi, un bărbat din Iaşi care făcea curse Uber a fost prins de Poliţie fără permis de conducere.

”Aseară (n.r. duminică, 24 aprilie), în jurul orei 00:30, pe raza Secţiei 1, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, din municipiul Iaşi a fost depistat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Sectiei 1, în timp ce se deplasa cu un autoturism deşi nu deţinea permis de conducere.

Conducătorul auto le-a spus poliţiştilor că făcea Uber”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunea de conducere fără permis.

ADVERTISEMENT