News

Şofer drogat cu un cocktail de 3 substanţe, prins pe străzile din București: „Am reteță, consum zi de zi”

Un alt șofer, prins în Mehedinți, a ascuns drogurile în lenjeria intimă, încercând în acest fel să scape de oamenii legii.
10.09.2023 | 09:47
Sofer drogat cu un cocktail de 3 substante prins pe strazile din Bucuresti Am reteta consum zi de zi
Şofer drogat cu un cocktail de 3 substanţe. Foto: Captură Observator News
ADVERTISEMENT

Șofer drogat cu un cocktail de 3 substanţe, prins pe străzile din București, sâmbătă noaptea, în urma unor controale de amploare desfășurate de polițiștii rutieri. Nici șoferii care au urcat beți la volan nu au lipsit din peisaj.

Şofer drogat cu un cocktail de 3 substanţe, prins în Capitală

Fenomenul consumului de droguri ia amploare în România, ba chiar autoritățile recunosc că situația a scăpat de sub control. Pentru a-i face pe conducătorii auto să conștientizeze pericolul la care se expun, polițiștii sunt prezenți în fiecare zi pe drumurile din țară.

ADVERTISEMENT

În timpul verificărilor de sâmbătă, agenții din Capitală au depistat zeci de șoferi care conduceau beți sau drogați. Mai mult, unii dintre ei aveau ascunse substanțe interzise în autoturisme.

Un șofer de 30 de ani care a fost prins în Sectorul 2 consumase un cocktail de 3 substanţe: cocaină, opiates şi metadonă. Întrebat de jurnaliști dacă este conștient că fapta sa ar fi putut avea urmări tragice, bărbatul a spus că are rețetă pentru substanțele respective.

ADVERTISEMENT

„Consum zi de zi. Am reţetă”, a susținut bărbatul de 30 de ani, potrivit Observator News. Mai mult, polițiștii au descoperit că tânărul ascundea în autoturism o macetă de 50 de centimetri.

Șoferul s-a ales cu dosar penal. El este cercetat pentru infracțiunea de conducere a unui autoturism, sub influenţa substanţelor psihoactive, potrivit polițiștilor de la Rutieră din București.

ADVERTISEMENT

Un alt bărbat de 34 de ani, depistat drogat la volanul mașinii pe străzile din București, avea substanțe într-un rucsac. Aproximativ 100 de grame de materie vegetală au descoperit polițiștii în bagajul acestuia.

Val de controale în toată țara. Cum a încercat un șofer de TIR să își ascundă drogurile

Astfel de verificări au avut loc în toată țara. Un șofer de TIR, prins în Mehedinți, s-a remarcat prin modul în care a încercat să ascundă drogurile de oamenii legii. Acesta a băgat substanțele în lenjeria intimă.

ADVERTISEMENT

„A fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis. De asemenea, am găsit, în vestimentanția acestuia, fragmente vegetale, de culoare oliv, cu miros înțepător, ce sunt susceptibile a face parte din categoria substanțelor psihotrope.”, au transmis reprezentanții Biroului Rutier Drobeta Turnu Severin.

ADVERTISEMENT