Fotbal international

Sofia Milosevic, diva care a divizat naționala Serbiei

Blonda Sofia Milosevic, superba soție a lui Luka Jovic, a băgat zâzanie între jucătorii naționalei Serbiei înaintea meciului decisiv cu Elveția de la Mondiale.
01.12.2022 | 17:45

Serbia este singura țară din Europa de Est calificată la Campionatul Mondial din Qatar, iar vecinii noștri sunt cunoscuți pentru femeile frumoase. Este cazul și iubitelor fotbaliștilor din naționala lui Dragan Stojkovic.

Sofia Milosevic a rupt în două vestiarul Serbiei la Campionatul Mondial

Sofia, soția lui Luka Jovic, fotbalistul Fiorentinei, este un model de succes care le-a sucit mințile mai multor jucători din naționala Serbiei.

ADVERTISEMENT
Sofia Milosevic, soția starului naționalei Serbiei, Jovic, e prezentă la Campionatul Mondial din Qatar
Sofia Milosevic, soția starului naționalei Serbiei, Jovic, e prezentă la Campionatul Mondial din Qatar

Focoasa blondă tocmai i-a dăruit doi băieți atacantului de 24 de ani din naționala Serbiei. Ea este însă o devoratoare de fotbaliști și are aproape 700.000 de fani pe pagina ei oficială de Instagram, unde a postat peste 1.500 de poze, care mai de care mai sexy.

Sofia a avut însă o viață foarte grea, fiind crescută cu multe sacrificii de mama sa, alături de fratele ei. Acest lucru a făcut-o ca acum, când are tot ce își dorește, să se implice în cât mai multe acțiuni caritabile pentru familiile nevoiașe din Serbia și nu numai.

ADVERTISEMENT

Sofia Milosevic, despre acțiunile caritabile în care se implică: „Nu am putut să stau să mă uit fără să fac nimic”

Sofia Milosevic a vorbit despre acțiunile umanitare pentru calciomercato.comSunt oameni tineri care depun un efort imens și muncesc din greu pentru a le oferi tot ce le trebuie familiilor lor. Oricine se poate întâlni într-o situație în care cheltuielile sunt mult mai mari decât veniturile.

Acești oameni sunt foarte recunoscători pentru sprijinul pe care îl oferim. Îi voi ajuta cu multă bucurie și anul viitor. Este foarte greu chiar și atunci când ai totul. Mama mea ne-a crescut singură pe mine și pe fratele meu.

ADVERTISEMENT

Sunt conștientă de problemele prin care trec aceste familii. Poveștile acestea m-au atins și nu am putut să stau să mă uit fără să fac nimic”, a declarat soția fostului jucător de la Real Madrid.

Sofia Milosevic a provocat un scandal în naționala Serbiei. Nemanja Gudelj ar fi avut o aventura cu soția lui Luka Jovic

Naționala Serbiei stă pe un butoi de pulbere, din cauza trădărilor în dragoste din vestiar. Nemanja Gudelj, mijlocașul central al lui FC Sevilla, ar fi avut o relație amoroasă cu Sofia Milosevic chiar în cantonamentul naționalei sârbe, pe timpul Mondialului din Qatar.

ADVERTISEMENT
Sofia Milosevic e una dintre cele mai frumoase femei din Serbia
Sofia Milosevic e una dintre cele mai frumoase femei din Serbia

La aflarea veștii, Luka Jovic s-ar fi luat la bătaie cu Nemanja Gudelj, însă cei doi au negat vehement un conflict. Acest lucru nu ar fi însă o surpriză, ținând cont că Sofia Milosevic a avut relații cu mai mulți jucători din naționala Serbiei înainte să căsătorească cu Jovic, printre care și Adam Ljajic.

Jovic și Gudelj s-au amuzat pe seama acestor „bârfe” și au postat o fotografie împreună pentru a pune capăt telenovelei iscate în presa tabloidă din Serbia.

Vineri, 2 decembrie, de la ora 21:00, Serbia va juca împotriva Elveției în ultimul meci din grupele Campionatul Mondial din Qatar. Naționala lui Dragan „Pixie” Stoijkovic trebuie să câștige obligatoriu pentru a se califica în optimile de finală. Și așa nu depinede doar de ea, ci are nevoie și de sprijinul Braziliei, care nu trebuie să piardă contra Camerunului.


  • Cota GET’S BET pentru Serbia: 3,30 este cota pentru „X solist” la Serbia – Elveția. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: