Sport

Sorana Cîrstea a avut un fan special la meciul din turul 1 de la turneul de la Madrid. Ion Țiriac Jr. a susținut-o din lojă. Foto

Sorana Cîrstea a fost susținută la turneul de la Madrid de Alexandru Țiriac, fiul fostului mare tenismen și actual iubit al jucătoarei.
25.04.2023 | 17:58
Sorana Cirstea a avut un fan special la meciul din turul 1 de la turneul de la Madrid Ion Tiriac Jr a sustinuto din loja Foto
Sorana Cîrstea e pe locul 44 în clasamentul mondial. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea l-a avut în loja ei alături de staff pe Ion Țiriac Jr. Acesta i-a purtat noroc în meciul din runda inaugurală de la Madrid, cu americanca Lauren Davis.

Sorana Cîrstea, susținută din tribune la Madrid de Ion Țiriac Jr.

Sorana Cîrstea, numărul 44 în clasamentul mondial, a reușit calificarea în turul doi la turneul WTA de la Madrid, după 6-3, 3-6, 6-1 în fața lui Lauren Davis, chiar sub ochii lui Țiriac Jr.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, acesta a stat chiar lângă antrenorul Thomas Johansson. Nu este însă pentru prima oară când milionarul care se zvonește că are o relație cu Sorana o însoțește la turnee.

Ion Țiriac Jr. a fost prezent în loja Soranei Cîrstea la turneul de la Madrid
Ion Țiriac Jr. a fost prezent în loja Soranei Cîrstea la turneul de la Madrid. Sursă foto: captură Digi Sport

Jucătoarea în vârstă de 33 de ani a avut de tras din greu pentru victorie și a luptat mai bine de două ore pe zgura din capitala Spaniei. Sorana Cârstea continuă astfel parcursul bun din sezonul de hard, mai ales că de acum va juca pe suprafața ei favorită.

ADVERTISEMENT

Românca a avut un serviciu bun și a reușit nu mai puțin de șapte ași, în timp ce americanca a avut doar trei, precum și cinci duble greșeli. În privința desfășurării partidei, primele două seturi au fost în oglindă, iar echlibrul s-a rupt de fiecare dată la scorul de 3-3. Sorana Cîrstea a defilat în decisiv și a condus cu 5-0. În final s-a impus cu scorul de 6-1.

Câți bani va primi Sorana Cîrstea pentru calificarea în turul 2 la Madrid

Sorana Cîrstea și-a asigurat prin prezența în turul al doilea un cec în valoare de 27.045 de euro şi 35 de puncte WTA. În turul al doilea va întâlni un adversar puternic, pe bielorusa Aryna Sabalenka, numărul doi mondial.

ADVERTISEMENT

Astfel, va avea loc reeditarea super duelului din sferturile de finală ale turneului WTA de la Miami, când Sorana s-a impus după un meci fantastic în care nu i-a dat nicio șansă.

Cristian Tudor Popescu e convins că va face cel mai bun sezon din carieră: „Poate să ne ofere mari bucurii”

Cristian Tudor Popescu declara în FANATIK înainte de sferturile de finală ale turneului de la Miami faptul că Sorana Cîrstea va juca în continuare la un nivel înalt: „În clipa de față este o jucătoarea de clasă mondială și este așezată în acest nou joc al ei astfel încât după părerea mea nu va fi un foc de paie și poate să continue așa anul ăsta și să ne ofere niște mari bucurii.

ADVERTISEMENT

Nu știu cum și în ciuda că am ceva imaginație nu pot să îmi închipui cum a reușit Thomas Johansson într-un timp atât de scurt să o transforme total pe Sorana. Când îmi amintesc ce secvențe celebre a avut cu diverși antrenori pe care i-a sictirit, le-a cerut să plece din tribune. Thomas Johansson este realmente un vrăjitor!”, spunea reputatul ziarist.

ADVERTISEMENT