Sport

Sorana Cîrstea a cedat nervos în timpul jocului cu Jelena Ostapenko de la Roma. Ce a deranjat-o pe româncă. „Este absolut de rahat! Știi, nu?”. Video

Sorana Cîrstea a cedat nervos în startul meciului cu Jelena Ostapenko de la Roma. Ce a nemulțumit-o pe jucătoarea din România.
12.05.2023 | 22:50
Sorana Cirstea a cedat nervos in timpul jocului cu Jelena Ostapenko de la Roma Ce a deranjato pe romanca Este absolut de rahat Stii nu Video
Sorana Cîrstea a răbufnit în startul meciului cu Jelena Ostapenko. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea a pierdut partida din turul 2 de la WTA Roma cu Jelena Ostapenko, scor 3-6, 6-3, 2-6 la capătul unei partide care a durat peste două ore. În startul partidei de pe Grand Stand românca a cedat nervos și a răbufnit la adresa arbitrului de scaun.

Sorana Cîrstea a cedat nervos în timpul jocului cu Jelena Ostapenko: „Este absolut de rahat! Știi, nu?”

Seria pozitivă a Soranei Cîrstea pe zgură a fost oprită de Jelena Ostapenko (20 WTA). Sportiva din Letonia s-a impus în turul 2 la Roma într-un meci în care cele două sportive și-au împărțit perioadele de dominare. Câștigătoarea Roland Garros 2017 s-a impus lejer în primul set, în timp ce Sorana Cîrstea a câștigat fără probleme setul secund.

ADVERTISEMENT

În decisiv, Jelena Ostapenko a fost jucătoarea mai bună și a acces în turul 3 la Foro Italico. În startul meciului, după ce a câștigat primul game al partidei și a dus scorul la 1-2 în favoarea letonei, Sorana Cîrstea a răbufnit la adresa arbitrului de scaun.

Românca s-a plâns de calitatea terenului de pe Grand Stand, a doua arenă ca mărime de la Foro Italico, și a cerut să discute cu supervizorul. „Terenul este absolut de rahat! Știi, nu? Este foarte prost, pe toată suprafața. Nu înțeleg de ce ne-au pus să jucăm aici, nu se poate. Aș vrea să discut cu supervizorul la următoarea pauză”, au fost cuvintele Soranei Cîrstea adresate arbitrului de scaun. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea, fără victorie în meciurile directe cu Jelena Ostapenko

Victoria de pe zgura de la Roma a fost a treia pentru Jelena Ostapenko din tot atâtea partide împotriva Soranei Cîrstea. Jucătoarea din Letonia, care s-a impus în fața Simonei Halep în finala de la Roland Garros 2017, a mai câștigat cu Sorana Cîrstea la US Open 2017 și în același an la Beijing.

Ambele meciuri au fost adjudecate de Jelena Ostapenko, scor 6-4, 6-4. În turul 3 la Roma, Jelena Ostapenko va da piept cu Barbora Krejcikova. Pentru prezența în turul 2 la WTA Roma, „Sori” și-a asigurat un cec în valoare de 12.652 euro şi 35 de puncte WTA.

ADVERTISEMENT

În clasamentul LIVE, Sorana Cîrstea a urcat cinci poziții în urma performanței de la turneul WTA de la Roma și a depășit-o pe Simona Halep. Sportiva din Târgoviște a urcat până pe locul 29, cu 1327 de puncte, în timp ce Simona Halep a coborât o poziție până pe 31.

Sorana Cîrstea va juca la Strasbourg înainte de Roland Garros

Turneul de la Roma nu este ultimul pentru Sorana Cîrstea înainte de Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Sportiva din România se află pe tabloul principal al turneului de la Strasbourg, turneu la care „Sori” a ajuns până în finală în urmă cu două sezoane.

ADVERTISEMENT

Tot pe tabloul principal al competiției din Franța se află și Ana Bogdan și Patricia Țig, cea din urmă beneficiară a clasamentului protejat. Ana Bogdan a fost eliminată în turul 2 la Roma, în timp ce Patricia Țig, care a fost anunțată pe tabloul principal, nu a luat startul competiției.

ADVERTISEMENT