Life

Sorana Darclee, surpriză mare pentru fani. Ce noutăți pregătește artista

19.10.2020 | 15:20
Sorana Darclee surpriza mare pentru fani Ce noutati pregateste artista
ADVERTISEMENT

Sorana Darclee a profitat de timpul liber pe care l-a avut din cauza pandemiei și a trecut la pictură. Cântăreața le-a dat fanilor o veste extraordinară chiar pe contul ei de Instagram.

Frumoasa blondină i-a anunțat pe fani că tocmai și-a deschis o galerie de artă pentru lucrările ei. Pe lângă muzică, Sorana și-a descoperit o nouă pasiune, și anume pictura.

ADVERTISEMENT

Sorana Darclee a creat un cont special pentru lucrările ei și i-a invitat pe fani s-o urmărească, anunțându-i că le va pregăti numeroase surprize.

Sorana Darclee, surpriză mare pentru fani

Sorana Darclee a devenit cunoscută publicului român după ce a cântat în trupa A.S.I.A. începând cu sfârșitul anilor ’90. Formația și-a schimbat componența de-a lungul anilor, iar Sorana a rămas singura de la început și până la final.

ADVERTISEMENT

După ce s-a destrămat trupa în anul 2006, Sorana nu și-a mai continuat cariera muzicală. În schimb, artista a decis să abordeze și alte domenii are au interesat-o. Deține un restaurant alături de o prietenă, iar acum și-a cultivat pasiunea pentru artă.

Pandemia de Covid-19 i-a fost de mare ajutor fostei soliste. Dacă majoritatea artiștilor au avut de suferit din cauza acestui virus, Sorana a decis să-și perfecționeze arta picturii, punându-și creativitatea la treabă.

ADVERTISEMENT

Sorana Darclee a postat pe contul de Instagram un mesaj în care îi anunță pe urmăritori că și-a deschis propria galerie de artă, adică un alt cont unde va posta fotografii cu lucrările ei.

“Oameni frumoși, iată pagina mea @darcleegallery dedicată exclusiv lucrărilor mele. Aici o să găsiți toate tablourile mele și nu numai. Ci absolut tot ce pictez. Abia am pornit pagina și am nevoie de ajutorul vostru. Follow, share on your stories și fiți cu ochii pe mine. O să pregătesc multe surprize și pentru voi. Lots of Giveaways coming up.”, a scris aceasta.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Oameni frumosi, iata pagina mea @darcleegallery ?dedicata exclusiv lucrarilor mele. Aici o sa gasiti toate tablourile mele si nu numai. Ci absolut tot ce pictez. Abia am pornit pagina si am nevoie de ajutorul vostru. Follow, share on your stories si fiti cu ochii pe mine. O sa pregatesc multe surprize si pentru voi. Lots of Giveaways coming up. ✌?

O postare distribuită de SORANA DARCLEE MOHAMAD (@soranadarclee) pe

Fanii s-au declarat încântați de această veste și au reacționat imediat cu mesaje de încurajare: “Gata, am dat follow din tot sufletul”, a fost unul dintre comentarii. Unul dintre urmăritori chiar a întrebat-o dacă își poate trimite lucrările în afara țării, iar artista i-a răspuns că da.

Artista a renunțat la muzică și s-a axat pe pictură, unde are un succes răsunător.

 

ADVERTISEMENT