Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu a comentat faza la care Rapid a cerut 11 metri la Craiova. „Eu nu sunt de acord”

Cum a comentat Sorin Cârțu faza care a aprins spiritele după Universitatea Craiova - Rapid 1-1. Giuleștenii au cerut două penalty-uri în Bănie
07.03.2024 | 08:40
Sorin Cartu a comentat faza la care Rapid a cerut 11 metri la Craiova Eu nu sunt de acord
Sorin Cârțu a comentat faza la care Rapid a cerut 11 metri la Craiova. „Eu nu sunt de acord”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a comentat nebunia de la finalul meciului Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Ambele formații au acuzat arbitrajul brigăzii conduse de Marian Barbu.

Sorin Cârțu, despre faza la care Rapid a cerut penalty cu Universitatea Craiova

A fost nebunie după U Craiova – Rapid 1-1. Mihai Rotaru a cerut un penalty pentru olteni, în timp ce Victor Angelescu a făcut noapte albă pentru că Rapidului nu i s-a dictat cel puțin o lovitură de pedeapsă.

ADVERTISEMENT

E vorba despre cea mai controversată fază a derby-ului de pe „Ion Oblemenco”, petrecută în minutul 87, când Maldonado l-a atacat prin alunecare pe Răzvan Oaidă. Marian Barbu n-a dictat nimic și nici Iulian Călin și Horia Mladinovici n-au intervenit din camera VAR.

„Eu zic că acțiunea era terminată. Nu pot să spun că balonul mai e în joc când e în brațele portarului. După mine, n-aș fi de acord să dai un penalty când jucătorul a tras la poartă fără să fie influențat de alunecarea adversarului, cazul lui Maldonado.

ADVERTISEMENT

A dat fără niciun fel de disconfort din partea lui Maldonado, după care a venit prin alunecare, pentru că a întârziat să îl blocheze pe adversar și atunci sigur că s-a întâmplat acea acroșare.

Acum sigur e chestie de interpretare. Sunt dispus să accept părerea specialiștilor în sensul ăsta”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Verdictul specialistului: „Impardonabil pentru arbitru”

Sorin Cârțu este contrazis de Adrian Porumboiu. Fostul mare arbitru nu își explică cum brigada care a oficiat în Bănie a putut ignora faultul lui Maldonado la Oaidă.

„E o eroare care poate să decidă un titlu. Două puncte erau foarte importante pentru Rapid. Ofsaid nici vorbă. Dacă era ofsaid relua jocul cu lovitură liberă indirectă sau cu minge de arbitru.

ADVERTISEMENT

E o greșeală impardonabilă pentru un arbitru FIFA. Mă, tată, dacă ai VAR la îndemână, du-te tu să te convingi. Poate au greșit cei din camera VAR, dar du-te tu, că ai avut toate semnalele”, a declarat Adrian Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

“NE MULTUMIM CU PUTIN!” Sorin Cartu, ANALIZA TAIOASA dupa Universitatea Craiova - Rapid 1-1

ADVERTISEMENT
Tags: