Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu a făcut calculele de titlu ale Universității Craiova. „Trebuie minimum 11 puncte”

Sorin Cârţu a făcut calculele de titlu ale Universităţii Craiova. Fostul preşedinte susţine că oltenii trebuie să obţină minimum 11 puncte în turul play-off-ului.
14.03.2024 | 10:45
Sorin Cartu a facut calculele de titlu ale Universitatii Craiova Trebuie minimum 11 puncte
Sorin Cârțu a făcut calculele de titlu ale Universității Craiova. „Trebuie minimum 11 puncte”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu a renunţat la gândul de a câştiga titlul. După victoria cu FC U Craiova în derby, oltenii lui Rotaru intră în play-off la şapte puncte de liderul FCSB.

Sorin Cârțu a făcut calculele de titlu ale Universității Craiova. „Trebuie minimum 11 puncte”

Sorin Cârţu a făcut calculele de titlu la FANATIK SUPERLIGA. Preşedintele oltenilor susţine că echipa trebuie să facă un tur aproape de perfecţiune, cu minimum 11 puncte obţinute dintr-un maxim de 15:

ADVERTISEMENT

“Sunt 7 puncte de FCSB, dar hai să facem un calcul. Se pot întâmpla minuni, dar este foarte important ca în turul din play-off să fii neînvins şi să iei un minimun de 11 puncte, dacă nu şi mai mult.

Minimum 11 puncte din cinci partide. Noi în acest tur de campionat, avem trei în deplasare. Ieşim la CFR, vine Rapid acasă, ieşi la FCSB, vine Farul şi ieşi la Sepsi. 

ADVERTISEMENT

“Dacă te prezinţi în play-off, la fel cum te-ai prezentat în prima repriză cu FC U Craiova… nu prinzi podiumul”

În special, în primele trei etape îţi trebuie 7 puncte. Atunci poţi să speri. Dacă nu, e foarte greu. Este o distanţă, rămâi pe loc dacă nu. Pe timpul lui Neagoe am avut tot aşa.

Am avut meciul ăla cu FCSB când a luftat Ivan la penalty. Îmi aduc aminte exact situaţia de atunci şi fac o similitudine. Nu ştiu dacă merităm, au fost momente în care ne-am bătut joc.

ADVERTISEMENT

Dacă te prezinţi în play-off, la fel cum te-ai prezentat în prima repriză cu FC U Craiova… nu prinzi podiumul. Partida cu FC U Craiova a fost, ca importanţă, un meci de play-off”, a spus Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

Universitatea Craiova este în acest moment pe locul patru în SuperLiga. Sâmbătă, de la ora 20:30, oltenii vor evolua în deplasare cu CFR Cluj, în prima etapă de play-off.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a fost cel mai aproape de titlu în 2020. Atunci, echipa antrenată de Cristiano Bergodi a jucat cu titlul pe masă în Bănie, dar CFR Cluj s-a impus cu 3-1 în ultima etapă şi a câştigat campionatul.

Sorin Cârțu a făcut calculele de titlu ale Universității Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: