Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu a vorbit despre „căluții Ferrari” ai Rapidului după 2-0 cu U Craiova

Sorin Cârțu este impresionat de doi jucători ai Rapidului și consideră că accidentarea lui Claudiu Petrila este o mare pierdere pentru giuleșteni.
30.10.2023 | 14:50
Sorin Cartu a vorbit despre calutii Ferrari ai Rapidului dupa 20 cu U Craiova
Sorin Cârțu a vorbit despre „căluții Ferari” ai Rapidului după 2-0 cu Craiova. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid a învins pe Universitatea Craiova cu 2-0, însă unul dintre cei mai buni oameni de pe teren, Claudiu Petrila, a părăsit gazonul accidentat. În condițiile în care infirmeria Rapidului era oricum plină, această accidentare nu poate fi de bun augur pentru giuleșteni înainte de meciurile cu CSA Steaua și FCSB.

Sorin Cârțu a vorbit despre „căluții Ferrari” ai Rapidului

Sorin Cârțu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Petrila, dar și a lui Funsho Bamgboye, cei doi ”căluți Ferrari” de pe teren, așa cum i-a denumit Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii Fanatik SuperLiga. ”Apropo de Petrila, pierdere mare? Mi se părea că poate fi convocat la naționala”, a întrebat, pentru început, Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

”Mare, cel puțin la modul la care a jucat. La ce a arătat el aseară și cu Funsho Bamgboye, au fost debordanți, deosebiți, acolo a stat puterea Rapidului. Când au dat golul care le-a adus avantaj până la pauză.

Cu asta au ieșit în evidență, mai ales că au jucat cu 9 fals, Valle Borja. Puterea lor a fost în benzi acolo cu Funsho Bamgboye și Petrila, au avut golul dat cu centrarea lui Petrila și finalizarea lui Valle Borja, dar au avut și faze în oglindă, altfel”, a răspuns Cârțu.

ADVERTISEMENT

”Sunt căluții Ferrari ai Rapidului”, a remarcat Horia Ivanovici, moment în care fostul mare antrenor a completat: ”Da, foarte inspirat. Pierdere mare Petrila, asta zic. Decizia asta luată să meargă benzile care să acționeze și apoi să vină din spate și din zona de mijloc un Ioniță.

Sau Valle Borja, să vină pentru finalizare. Le-a ieșit aseară. În rest au arătat bine, spun eu că victoria lor, una peste alta, e meritată, deși din punctul meu de vedere nici Craiova n-a făcut o partidă rea, diferită față de ce au arătat cu Petrolul”.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea Fanatik SuperLiga se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro.

Pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30. Premiera Fanatik SuperLiga va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii).

ADVERTISEMENT

Totodată, aceasta va fi disponibilă și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Cine sunt căluții Ferrari ai Rapidului

ADVERTISEMENT