Sport

Război monstru între Sorin Cârțu și Marcel Pușcaș: „E mediocru” / „Vrea să dea bine!”. Update

Marcel Pușcaș continuă războiul cu Sorin Cârțu. „Mârâie la adresa mea, ca să dea bine acolo unde este”, susține actualul președinte al nou promovatei FC U Craiova 1948.
30.05.2021 | 18:00
Razboi monstru intre Sorin Cartu si Marcel Puscas E mediocru  Vrea sa dea bine Update
ADVERTISEMENT
30-05-2021
15:12

Marcel Pușcaș, despre Sorin Cârțu: „Mârâie la adresa mea, ca să dea bine acolo unde este”

Continuă scandalul în Bănie. Scos din minți de afirmațiile lui Sorin Cârțu, Marcel Pușcaș vine cu o nouă replică devastatoare. „Mârâie la adresa mea, ca să dea bine acolo unde este”, susține actualul președinte al nou-promovatei FC U Craiova 1948.

Eu am crezut că am o relație bazată pe respect cu Sorin Cârțu, dar se pare că din partea lui nu este așa. În primul rând, nu i-am folosit numele. El iese acum și mârâie la adresa mea ca să dea bine acolo unde este și el angajat. Dar el știe că am dreptate.

Nu s-a întâmplat așa cu Ungureanu și Negrilă? Așa se întâmplă și pe la CSA Steaua cu unele glorii. Legat de cariera mea de jucător ce ați vrea eu să vă spun? Puteam să joc o finală de cupă europeană cu Steaua, dar nu a fost să fie…nu o mai dau acum pe accidentare sau pe alte decizii pe care le-am luat atunci.

Nu consider că am fost un fotbalist mediocru…lăsați-l în pace pe Sorin Cârțu. Rodion Cămătaru și Mircea Irimescu de ce nu au reacțiile astea? Vă spun eu: Pentru că cei doi nu depind de ei (n.r. de banii celor de la Universitatea Craiova).

Noi avem drumul nostru și vrem să facem o figură frumoasă în campionat. Lăsați-l în pace pe Sorin. V-am spus mai devreme de ce vorbește el acum.

Mai multe nu vreau să-i spun prietenului Sorin, pentru că s-ar putea să se trezească pe locul doi. Așa, îl las să rămână pe trei, că tot s-a obișnuit cu poziția asta (n.r. aluzie la poziția ocupată de Universitatea Craiova în clasamentul Ligii 1)”, a răbufnit Marcel Pușcaș pentru Prosport.

Numit recent în funcția de director general al nou-promovatei U Craiova 1948, Marcel Pușcaș a și provocat primul scandal în Bănie. Invitat în cadrul unei emisiuni televizate, acesta a insinuat că foștii mari jucători ai alb-albaștrilor s-au alăturat echipei patronate de Mihai Rotaru doar din considerente financiare.

Replica lui Sorin Cârțu nu s-a lăsat, însă, prea mult așteptată. „Cine îți permite ție să vorbești? Stai deoparte și nu te mai apuca tu să vorbești, pentru că ești un om de fotbal mediocru”, a răbufnit președintele Universității Craiova, militând pentru o dispută în plan sportiv, nu într-o zonă din asta de șmechereală”.

ADVERTISEMENT

În schimb, chiar dacă se așteaptă la tensiuni din partea suporterilor, Adrian Mititelu Junior, cel care a preluat conducerea clubului după condamnarea tatălui său la trei ani de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală, a făcut apel la calm înaintea meciurilor directe din Liga 1.

Se încing spiritele în Bănie. Sorin Cârțu îl pune la punct pe Marcel Pușcaș

Pentru cineva care a atacat fostele glorii, voiam să aduc și eu câteva cuvinte. E vorba de Marcel Pușcaș. Aș vrea ca disputa asta dintre Universitate Craiova și FC U să meargă într-un plan sportiv. Văd că el o trage într-o zonă din asta de șmechereală.

ADVERTISEMENT

Nu dă bine. Nu e persoana care să facă caracterizări fostelor glorii, să comenteze deciziile luate. Marcel Pușcaș n-a realizat nimic ca fotbalist… o dăm că a avut o accidentare, că și-a rupt piciorul, că n-a putut să ajungă.

De parcă alții nu și-au rupt piciorul. Eu sunt o figură reprezentativă în fotbalul craiovean, fotbalul românesc, am puterea să-mi spun opinia, să caracterizez.

ADVERTISEMENT

Ca antrenor a încercat, n-a reușit. Conducător a încercat, la fel. Pe unde a trecut… e ca acidul de baterie. Are 60 și ceva de ani și e neterminat. Cum îți permiți tu să vorbești despre niște genii ale fotbalului românesc?

Ceea ce au făcut colegii mei și ceea ce am făcut eu cu campioana Craiova Maxima… nu se cade să între în discuții. Ești acolo ce ești, nu ne interesează, stai în zona ta de confort, noi stăm în noastră de confort. Numai așa se poate conviețui în liniște și pace. Nu mai intra în zona noastră.

ADVERTISEMENT

Ești în pierdere, oricum! Nu ești la statutul nostru. E o polemică mediocră și pe mine nu mă avantajează, nu vreau să fac parte din asta. Ești un om din fotbal mediocru! Pe unde ai încercat, n-ai realizat nimic. Nu te mai ocupa să discuți de ceilalți”, a declarat Sorin Cârțu la Digi Sport.

De la ce a pornit totul: „Ca să-și câștige pâinea, gloriile au migrat către CS U Craiova”

Proaspăt instalat în funcția de director general al clubului FC U Craiova 1948, Marcel Pușcaș nu s-a sfiit să lanseze un atac dur la adresa foștilor mari jucători ai alb-albaștrilor care fac parte din echipa patronată de Mihai Rotaru, sugerând că au acceptat să se alăture acestui proiect dintr-un singur motiv: „să-și câștige pâinea”.

Nu-i condamn. Dacă era Extensiv, se duceau acolo. Ei au vrut un loc de muncă. Faptul că alții profită de pe urma nevoilor lor primare, salariale, acolo e de discutat. Ei sunt niște oameni folosiți, n-au încotro, se lasă folosiți.

Ei au fost angajați și plătiți ani de zile de Adrian Mititelu. E vorba de interesul material. Dacă stăteau bine financiar… Uite, Cămătaru, care n-are nevoie de bani. Care e Craiova? Irimescu, la fel”, spunea Marcel Pușcaș.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT