Sport

Sorin Cârțu, devastat după FCSB – Universitatea Craiova: „E imposibil să îmi găsesc cuvintele! Asta ne mai trebuie, o nenorocire şi cu ceilalţi!”

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 4-1, în etapa 2 din Liga 1. Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, s-a declarat devastat de eșecul suferit de olteni.
26.07.2021 | 13:40
Sorin Cartu devastat dupa FCSB  Universitatea Craiova E imposibil sa imi gasesc cuvintele Asta ne mai trebuie o nenorocire si cu ceilalti
ADVERTISEMENT

Golurile FCSB-ului au fost marcate de Olimpiu Moruțan, Octavian Popescu, Andrei Cordea și Florin Tănase. În timp ce unica reușită a oltenilor a fost semnată de Jovan Markovic.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, în timp ce Universitatea Craiova se situează pe locul 10.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, devastat după FCSB – Universitatea Craiova

Oficialul din Bănie s-a declarat uluit de modul în care Universitatea Craiova s-a prezentat în meciul cu FCSB.

Acesta speră ca Universitatea Craiova să-și schimbe jocul în manșa retur cu Laci, din turul 2 preliminar al Conference League.

ADVERTISEMENT

În meciul tur, oltenii au fost învinși de albanezii de la Laci cu un neverosimil 0-1.

„Nu e nimic de discutat, nu e nimic de spus. Nu am înţeles nimic, nu am ce să explic. E imposibil să îmi găsesc cuvintele. Nu poţi să te prezinţi aşa la o partidă cu FCSB. Problema e a celor care conduc tehnic această echipă. Am intrat la multe emisiuni şi mai aduci argumentul X sau Y, dar aseară…

Nu vreau să vorbesc despre partidă, de această situaţie, pentru că nu trebuie să inflamăm lucrurile înainte de meciul din cupele europene.

ADVERTISEMENT

Asta ne mai trebuie, o nenorocire şi cu ceilalţi (n.r. cu FK Laci, în Conference League). Am făcut trei goluri cadou, e ceea ce eu le-am mai explicat jucătorilor, când mai discutam cu ei, în particular.

Concentrarea pe care noi o avem la meciuri importante, lasă de dorit. Sunt momente în care echipa are o perioadă bună, după care e o superficialitate”, a declarat Sorin Cârțu, pentru Look Sport.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mateiu, reacție vehementă după FCSB – Universitatea Craiova

Mijlocașul Universității Craiova a avut o reacție vehementă după meciul cu FCSB și consideră norocoase golurile marcate de roș-albaștri.

„Este uşor să începi de la 2, 3 la 0. Şansa a fost de partea lor, le-a intrat tot astăzi. Este simplu cu golurile astea norocoase şi să începi meciul atât de uşor. Şi noi dacă aveam 2, 3 la 0 cred că ne băteam noi joc de ei. Noi am crezut că am trecut peste meciul cu Laci, am venit cu mare încredere, chiar ne gândeam că o să facem un meci bun şi vom câştiga.

Noi am câştigat Cupa, Supercupa, nu mai suntem ăia buni, suntem cei mai slabi. Nu este sfârşitul campionatului, nu am pierdut un sezon. Este al doilea meci, a fost o greşeală din partea noastră. Toţi greşim. Este a doua etapă, nu e chiar aşa mare dezastru.

Ar fi un dezastru, cum a fost şi anul trecut cu Tbilisi, mare umilinţă va fi. Sper să nu fie cazul, o să facem tot posibilul să ne calificăm şi sper că vom trece mai departe”, a spus Alexandru Mateiu.

Partida Universitatea Craiova – Laci se va juca joi, de la ora 21:30.

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Laci: 1.38 este cota pentru victoria gazdelor. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT