Sport

Sorin Cârțu îi ia apărarea lui Jovan Markovic: „E un copil cu niște calități de atacant, poate face performanță!”

Sorin Cârțu i-a luat apărarea lui Jovan Markovic după Macedonia de Nord - România, scor 0-0.
09.09.2021 | 20:46
Sorin Cartu ii ia apararea lui Jovan Markovic E un copil cu niste calitati de atacant poate face performanta
ADVERTISEMENT

Oficialul oltenilor consideră că s-a pus prea multă presiune pe umerii lui Jovan Markovic, care încă este prea tânăr să fie decisiv într-un meci al naționalei României.

Sorin Cârțu a mai spus că în afară de Nicușor Stanciu, nu i-a plăcut niciun alt fotbalist al „tricolorilor” în meciul de la Skopje.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu i-a luat apărarea lui Jovan Markovic

Sorin Cârțu i-a luat apărarea lui Jovan Markovic, după ce tânărul atacant al Craiovei a fost pus la zid în urma meciului României cu Macedonia de Nord. Nici selecționerul Mirel Rădoi nu a scăpat de analiza lui Sorin Cârțu:

„Ce să spun, acum toată România stătea în ce face Markovic, un copil, pe teren. Nu a fost doar el, Markovic, nu a jucat nimic nici Man, nici Sorescu… singurul care a mai mișcat ceva a fost Stanciu, dar prea puțin pentru un meci de acest fel.

ADVERTISEMENT

Trebuia să câștigăm, pentru că se întâmplase rezultatul ăla nesperat cu Armenia. Am auzit că a spus Mirel că mai bine bătea Armenia”.

„Mi se pare o declarație așa… pe care nu prea a gândit-o. Cum adică, noi dacă băteam treceam pe doi, ei dacă băteau și băteam și noi, rămâneam tot pe trei. 

ADVERTISEMENT

Noi nici nu ne-am pus în gând să ne calificăm direct, era clar că Germania pleca din pole-position. E o situație dificilă, dar vedem, suntem în viață și mai avem speranțe”, a mai spus Sorin Cârțu, la TV DigiSport.

  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Jovan Markovic, conform transfermarkt.com

„Markovic e un copil cu niște calități de atacant!”

Sorin Cârțu a continuat să vorbească despre Jovan Markovic, pe care îl vede în viitor un atacant bun și pentru echipa națională, dar despre care a spus că trebuie să fie și ajutat de mijlocași:

ADVERTISEMENT

„Markovic e un copil care are niște calități de atacant. Tot ce i se întâmplă pozitiv lui Markovic acum, i se întâmplă pentru că el s-a schimbat în mentalitate.

Eu văd un atacant bun în el, dar trebuie să fie ajutat și de mijlocași pentru un joc pozițional. El protejează bine, are un fizic bun și sprijinit poate face performanță”.

„Răzvan Marin se gândește mai mult la echipa de club, el trebuia să fie nemulțumit de rezultat”, a mai declarat Sorin Cârțu despre conflictul dintre Răzvan Marin și Mirel Rădoi de la finalul meciului de la Skopje.

  • 20 de ani este vârsta lui Jovan Markovic

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 2,60 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT