Sport

Sorin Cârţu, ironic după ce Hermannstadt a refuzat oferta pentru Opruţ: “Vor prea mult pentru România! Îi lăsăm să vândă afară”

FANATIK a scris în exclusivitate de oferta de 600.000 de euro înaintată de Universitatea Craiova pentru Raul Opruţ. Dar Hermannstadt a refuzat propunerea oltenilor.
07.01.2023 | 19:11
Sorin Cartu ironic dupa ce Hermannstadt a refuzat oferta pentru Oprut Vor prea mult pentru Romania Ii lasam sa vanda afara
Sorin Cârţu, ironic după ce Hermannstadt a refuzat oferta pentru Opruţ: "Vor prea mult pentru România! Îi lăsăm să vândă afară". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Raul Opruţ a fost una dintre ţintele Universităţii Craiova în această perioadă de mercato. FANATIK a scris despre oferta de 600.000 de euro a oltenilor înaintată celor de la Hermannstadt, dar sibienii au refuzat.

Sorin Cârţu, ironic după ce Hermannstadt a refuzat oferta pentru Opruţ: “Vor mai mult, prea mult pentru România”

Preşedintele oltenilor, Sorin Cârţu s-a arătat deranjat de acest refuz neaşteptat, mai ales că suma era una consistentă pentru campionatul intern, pentru transferul unui jucător de la o nou-promovată:

ADVERTISEMENT

„Cu Opruț a căzut. S-a făcut o ofertă. Nu s-a acceptat. A fost o negociere, vor mai mult, prea mult pentru România. Îi lăsăm să vândă afară. Mai căutam, mai avem timp până în februarie. Dacă găsim acum e bine, dacă nu, avem timp”, a spus Cârţu pentru as.ro.

Opruţ voia să joace pentru olteni: “Vă dați seama că mi-aș dori să merg la Craiova”

Înainte de plecarea în cantonament, Raul Opruţ se declara încântat de oferta Universităţii Craiova şi chiar a declarat că i-ar face plăcere să evolueze pe “Ion Oblemenco”:

ADVERTISEMENT

“Vă dați seama că mi-aș dori să merg la Craiova, este o echipă de tradiție din România, echipă care se bate an de an la campionat, care participă în preliminariile Conference League. Mi-ar face plăcere să merg la Craiova, dar momentan nu pot să spun nimic despre asta”, a declarat Raul Opruț.

Mihai Rotaru: “Cereau undeva pe la 800.000 de euro. Suntem în continuare în căutarea unui fundaș stânga”

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a declarat că pretenţiile celor de la Hermannstadt pentru transferul lui Opruţ au fost exagerate, sibienii cerând cu 200.000 de euro peste ceea ce au oferit oltenii:

ADVERTISEMENT

„Nouă ne-a căzut acum transferul lui Opruț, cei de la Hermannstadt nu au fost de acord cu oferta, noi am oferit 500.000 de euro cu TVA.

I-am rugat să ne dea un răspuns clar, asta a fost ultima ofertă, ne-au spus că nu. Cereau undeva pe la 800.000 de euro. Suntem în continuare în căutarea unui fundaș stânga”.

ADVERTISEMENT

Raul Opruţ este un fundaş stânga în vârstă de 25 de ani care a evoluat în 23 de partide în prima parte a sezonului. Evoluţiile bune de la Hermannstadt i-au adus prima convocare la echipa naţională.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Raul Opruţ
  • 25 de ani are fundaşul stânga al sibienilor

  • 1,85 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul ”ambele echipe înscriu” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT