Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu nici nu concepe ca Universitatea Craiova să rateze cupele europene: “Nici nu mă gândesc. Ar fi tragic!”. Exclusiv

Preşedintele Universităţii Craiova crede că ar fi o tragedie ca echipa să nu prindă cupele europene. "Leii" sunt în pericol, în acest moment sunt în afara podiumului.
14.04.2023 | 21:44
Sorin Cartu nici nu concepe ca Universitatea Craiova sa rateze cupele europene Nici nu ma gandesc Ar fi tragic Exclusiv
Jucătorii Universităţii Craiova stau în faţa galeriei după înfrângerea cu Farul Constanţa. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu are cel mai strălucit sezon în SuperLiga. Oltenii au ieşit din calculele la titlu după 2-3 cu Farul Constanţa şi există mari dubii şi în ceea ce priveşte participarea echipei în cupele europene.

Sorin Cârțu nici nu concepe ca Universitatea Craiova să rateze cupele europene: “Chiar ar fi tragic”

Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova consideră că ar fi o tragedie fotbalistică pentru echipă ratarea calificării în Conference League. Oficialul este îngrijorat de rezultate şi speră ca patronul să nu aibă gânduri de plecare:

ADVERTISEMENT

“Trebuie să credem în calificarea în cupele europene. Ar fi un sezon complet ratat dacă nu. Nici nu mă gândesc. Chiar ar fi tragic… fotbalistic vorbind. Ar fi groaznic pentru noi. Şi aşa suntem într-o recuperare de handicap.

Tot ce ni s-a întâmplat în acest an… nimeni nu se gândea la aşa ceva. Doamne fereşte să plece Mihai Rotaru. La amândouă: şi să plece şi să nu pierdem cupele europene”, a spus Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Se retrage Mihai Rotaru de la echipă? Gigi Becali: “Vrea să scape şi nu ştie cum. Eu aşa am auzit!”

Zvonurile privind plecarea de la echipă a finanţatorului Mihai Rotaru sunt alimentate şi de ceilalţi patroni din SuperLiga. Gigi Becali a declarat că finanţatorul oltenilor nu mai ştie cum să scape de echipă:

„Eu am auzit că Mihai Rotaru vrea să scape şi nu ştie cum. Eu aşa am auzit! Toate meciurile cu CFR și Farul sunt la fel de importante pentru că sunt pentru titlu.

ADVERTISEMENT

Nu doar pentru titlu! Eu consider Craiova o echipă foarte puternică, una care poate veni chiar și în fața noastră. O văd o echipă puternică, valoroasă”, a spus Gigi Becali în urmă cu câteva zile la Digisport.

Universitatea Craiova este pe locul patru în clasamentul din SuperLiga, la cinci puncte de FCSB, ocupanta ultimului loc de pe podium, care duce la barajul pentru Conference League.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT