Sport

Sorin Cârțu reacționează după declarațiile lui Mirel Rădoi: „Am fost tot timpul aproape de el și voi fi în continuare”. Exclusiv

Sorin Cârțu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK, după ce Mirel Rădoi a declarat că o persoană din club trebuie să fie mai aproape de echipă, după plecarea lui Marian Copilu.
24.10.2022 | 21:59
Sorin Cartu reactioneaza dupa declaratiile lui Mirel Radoi Am fost tot timpul aproape de el si voi fi in continuare Exclusiv
Sorin Cârțu, prima reacție după plecarea lui Mirel Rădoi de la Universitatea Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la UTA Arad și se apropie la cinci puncte de Rapid București, ocupanta poziției secunde din clasamentul SuperLigii. La finalul confruntării, Mirel Rădoi a declarat că își dorește ca Sorin Cârțu sau Marcel Popescu să fie mai aproape de echipă.

Sorin Cârțu, despre relația cu Mirel Rădoi: „Am fost tot timpul aproape de el și voi fi în continuare”

Marian Copilu și-a dat demisia de la Universitatea Craiova, după victoria cu Petrolul Ploiești, scor 2-1, informație pe care FANATIK a anunțat-o în exclusivitate. Mirel Rădoi a anunțat că plecarea președintelui executiv este o pierdere mare pentru formația din Bănie și o persoană din conducere ar trebui să îi preia atribuțiile.

ADVERTISEMENT

„E clar că e o pierdere plecarea lui Marian Copilu. Va trebui să vină cineva în loc, să fie aproape de echipă, Marcel Popescu, Sorin Cârțu sau altcineva din afară. E lung drumul între antrenor și patron, nu văd o colaborare directă. Nu cred că patronul are timp de toate problemele noastre. E o pierdere pentru toți plecarea lui Marian, avem nevoie de un om care să-l înlocuiască”, a declarat Mirel Rădoi.

Sorin Cârțu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK, despre relația cu Mirel Rădoi și îl asigura că va fi în continuare aproape de el. Președintele Universității Craiova a declarat că este posibilă aducerea unui nou președinte executiv la „Știința”, după plecarea lui Marian Copilu.

ADVERTISEMENT

„Am fost tot timpul aproape de el și voi fi în continuare. El a vrut să scoată în evidență că trebuie cineva foarte apropiat lângă el, care să stea tot timpul la antrenamente, așa cum ar face un director sportiv.

Probabil (n.r. va fi numit în funcție un nou președinte executiv). Decizia este la patronat, discutăm, dar toate aceste decizii se iau după mai multe discuții. Avem oamenii în apropierea lui, avem team manager și nu este o problemă. Suntem tot timpul aproape de el”, a spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, după UTA Arad – Universitatea Craiova 1-2: „Superioritatea s-a concretizat în repriza a doua și sunt trei puncte foarte importante, mari”

Universitatea Craiova a obținut a doua victorie consecutivă în SuperLigă cu UTA Arad, scor 2-1, iar Sorin Cârțu este mulțumit de evoluția echipei. Arădenii au rămas în înferioritate numerică în repriza secundă a confruntării, după ce Paul Anton a văzut al doilea cartonaș galben.

„Aș analiza doar prima repriză, am avut o repriză foarte bună, pentru că în general, pentru că în general în momentul în care joci 11 contra 10 nu mă apuc să fac analize. E aiurea să facă analize, pentru că este normal să ai superioritate.

ADVERTISEMENT

Ar fi fost păcat ca în prima repriză să nu fi avut acel 1-1 sau avantaj, pentru că am avut o primă repriză reușită. Superioritatea s-a concretizat în repriza a doua și sunt trei puncte foarte importante, mari. Dacă învingem în restanță înseamnă că recuperăm cinci puncte  de Farul și Rapid”, a declarat președintele oltenilor.

Ștefan Baiaram a fost marcatorul celor două goluri, care i-au adus victoria Universității Craiova. Președintele „juveților” a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că „Știința” are o atitudine diferită cu tânărul jucător în teren.

„M-a întristat foarte mult atunci când s-a accidentat, pentru că era într-o formă bună. Tot ce ni s-a întâmplat este și o consecință a faptului că nu am putut să îl folosim, dovadă și ceea ce s-a întâmplat aseară. Este bine că a revenit pentru echipă, avem o altfel de inițiativă cu el în teren”,  a spus Sorin Cârțu.


  • Cota BETANO pentru U Craiova: 1,55 este cota pentru „X solist sau ambele marchează” la Sepsi – U Craiova Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT