Sport

Sorin Cârțu, savuros înainte de U Craiova – FC Voluntari: „Greșeală, prostie, idioțenie!”

Sorin Cârţu a declarat la FANATIK SUPERLIGA că ar fi o idioţenie ca Universitatea Craiova să mai piardă încă o dată un avantaj consistent pe teren propriu.
22.02.2024 | 09:13
Sorin Cartu savuros inainte de U Craiova  FC Voluntari Greseala prostie idiotenie
Sorin Cârțu, savuros înainte de U Craiova - FC Voluntari: „Greșeală, prostie, idioțenie!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a remizat la Botoşani, scor 2-2. Oltenii au adunat doar 5 puncte în primele 5 etape din 2024 şi se depărtează de locurile fruntaşe, fiind la şase lungimi de CFR Cluj, echipa aflată pe locul trei.

Sorin Cârțu, savuros înainte de U Craiova – FC Voluntari: „Greșeală, prostie, idioțenie!”

Sorin Cârţu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre punctele irosite de Universitatea Craiova pe teren propriu de la 2-0 cu Poli Iaşi şi U Cluj. Dacă se va mai întâmpla şi în etapa viitoare cu Voluntari, ar fi o idioţenie, crede fostul preşedinte al clubului:

ADVERTISEMENT

“Ştii cum am zis? Prima dată a fost cu Iaşiul, a fost greşeală. A doua oară a fost cu Clujul, a fost prostie. Bă, dacă ţi se întâmplă a treia oară e idioţenie. Ştii cum e, idioţenia e maximul prostiei.

Indiferent cu cine se mai întâmplă, e idioţenie. Am făcut de două ori de la 2-0 la 2-2 în deplasare. Ăsta e un lucru îmbucurător. Dintr-un dezavantaj care te marchează…

ADVERTISEMENT

“Se întâmpla şi mai mult dacă intervenea arbitrul, să ne dea ce meritam”

Şi la meciul cu UTA Arad şi cu Botoşani a fost 2-0 nemeritat. Că nu te-a dominat adversarul. Ai trecut peste acest impediment şi refaci handicapul şi termini cu un rezultat pozitiv, e bine. 

Se întâmpla şi mai mult dacă intervenea arbitrul, să ne dea ce meritam. Cu penalty-ul la Mitriţă sau Baiaram… La Markovic nu mi s-a părut penalty. A crezut că e mai agresiv fundaşul.

ADVERTISEMENT

A vrut să amplifice. Dar la Baiaram mi s-a părut penalty. Iar faza cu Mitriţă, când a fost călcat de Şeroni. A mai avut o situaţie la meciul cu Craiova. I-a rupt piciorul lui Bancu”, a spus Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

Universitatea Craiova tremură pentru play-off!

Universitatea Craiova tremură pentru locurile de play-off. Oltenii au cinci puncte avans faţă de Hermannstadt, prima echipă sub linie, dar evoluţiile din 2024 sunt modeste, iar lucrurile ar putea să se complice.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă, oltenii sunt mari favoriţi în faţa celor de la FC Voluntari, în Bănie. Nicolae Dică nu a câştigat niciun meci de când i-a preluat pe ilfoveni, iar situaţia se poate complica teribil în următoarele etape.

Sorin Cârțu, savuros înainte de U Craiova - FC Voluntari: „Greșeală, prostie, idioțenie!”

ADVERTISEMENT
Tags: